Konkretno, cini mi se da su mi nateceni limfni cvorovi na vratu ispod vilice, u stvari niko ih drugi i ne vidi, ne vidim ih ni ja, nego sam kopajuci po vratu napipala "nesto", velicine zrna graska i od tada kopam po vratu evo vec tri, cetiri meseca. Ponekad me to "nesto" i zaboli, najverovatnije od tolikog pipanja toga.
Moji problemi su poceli kada sam na internetu procitala da virus HIVa moze da miruje i po 10 godina i vise i onda sam se setila da sam pre otprilike devet godina imala kracu vezu sa nekim ciji HIV status nisam znala. To mi je bio i poslednji put u zivotu da sam imala nezasticen seks sa nekim, znaci nikad vise bez zastite ni za zivu glavu. Sretnem ja tu osobu i sada po gradu, ne izgleda mi bolesno ali ne znam...
Nisam bolesljiva, laboratorisjki nalazi su svi uredni, ne patim od kaslja, osipa, gljivicnih infekcija, smanjenog apetita, gubitka tezine, nemam temperaturu, proliv, znaci samo to 'nesto" na vratu velicine zrna graska i nista vise. Ali strah me ubija

Moje pitanje glasi, koji je rizik od HIVa devet godina kasnije? Znam da je najbolje uraditi test, ali mnogo se plasim rezultata. Ne znam da li je bitno, ali nedavno sam napunila 41 god. Hvala svima na odgovorima...