Rivotril

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
rivotrrr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 05, 2006 5:28 pm

Rivotril

Post od rivotrrr »

Cao. Imam jedno pitanje. Vec godinu dana imam napade slicne migreni (vibracija u ocima, nakon toga jake glavobolje koji prolaze uzimanjem Cafetina - posle sat vremena). Neurolog nije potvrdio da li je migrena 100%. Imam malu alergiju na polen. Bila sam na MRI mozga i endokrnialnih krvnih sudova, i sve je u redu! Bila sam na vadjenju krvi vise puta, cak i dnevno 4 puta su vadili hormone, i tu je sve u redu. Znaci nakon dugog ispitivanja nisu nasli nista, rekli su da sam potpuno zdrava.

Pa Jedan lekar je savetovao uzimanje RIVOTRILA 6 meseci uzastopno (dnevno 3*1/4).
Zelim znati da li bi ovaj lek pomogao, i da li ima nezeljene efekte????????
kmarttina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kmarttina »

zao mi je sto toliko pitanja ostaje bez odgovora. rivotril je anksiolitik i koristi se prvenstveno kod napada panike, strahova, epilepsije. ima nezeljena dejstva kao sto su sedacija i sl. ali ona kroz par nedelja prodju.
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

cao

Post od progoran »

ja ga koristim bas upravo zbog tih problema panike straha napetosti i zbog toga sto sam previse zabrinut za svoje zdravlje.Usled duzeg koriscenja moze doci do zavisnosti te ga treba menjati ja se upravo odvikavam i smanjujem ga jer sam ga koristio 3 god pozdrav
Odgovori