Rezonovanje dovodi do 2 medjusubno iskljuciva zakljucka!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Rezonovanje dovodi do 2 medjusubno iskljuciva zakljucka!!!

Post od MACHINE »

Ako sagledamo stvari iz logicke perspektive, znammo da je svaki problem resiv. Ako nije u ovom momentu onda u nekom buducem trenutku. Zasto samo u medicini ne vazi ovakvo pravilo ako je smatraju naukom i ako tvrde da se njome bave ljudi od nauke. Sve vise lekova a sve vise bolesti, sve napredniju tehnologiju dobijaju na koriscenje a sve manje sposobni da zalece a kamo li da izlece. Nedvosmilseno se mogu izvesti jedina 2 racionalna i potpuno legitimna stava ili zakljucka:

Ili su toliko nemoralni, koristoljubivi i kriminalno pokvareni da kriju lekove i metode izlecenja za mnoge teske bolesti (tumori, autoimunosti...) ili su debilno i nepopravljivo glupi (ispodprosecno intelignetni) i nekvalitetno edukovani pa ne mogu da rese ni jedan prokleti problem koji im se predoci.

Mislim generalno i na lekare i na farmaceute.

Ako su drugi slepi ja nisam, ubedjen sam da svi oni sa sivim celijma mogu povuci analogiju/paralelu sa ovim konzistentnim razmisljanjem. Ili ili, nema trece solucije ma koliko se oni vadili na slozenost organizma i nemogucnost predvidjanja toka dogadjaja (odgovor je "sio mi ga Djuro"), sve je to konacan skup interakcija atomskih elemenata...posto je problem konacan ane beskonacan to iplicira da je i resiv u realnom vremenu!
Odgovori