Posto sam imao malo vecu kosu, pre 3 nedelje odlucio sam da se osisam misleci da ce malo da mi se ojaca koren (osisao sam se na kratko, na trojku

Kad sam se osisao, kad sam video na ogledalo, koliko mi retka kosa, sacuvaj boze.
Imam ja kosu svugde, ali je veeeoma proredjena (skoro na svim delovima).
Sad mi je malo porasla i mislio sam da nece da se vidi teme toliko, ali bas teme vidi i dalje!
Znaci ima kose 50-50 (imam kosu ali je retka, ako me razumete sta ocu da kazem). Znaci imam svugde kosu ali veoma retka.
Pobogu sta bi mogao biti uzrok? Zasto mi ovako retka kosa? Da li to ima veze sa genima posto i majka i otac imaju slabiju kosu ali nemaju TOLIKO slabu... Ne verujem da su oni u mojim godinama imali kosu kao ja. Mozda i ne unosim dovoljno vitamina jer se ne hranim zdravo, jer jedem salame, pastete, virsle... mozda ponekad pojedem i neku jabuku.....
Zbog slabe kose stavljam neki "oleeque" losion za slabu kosu koji sam uzeo u apoteci, a od skoro stavljam i kapi belog luka (pre pranja kose).
Da li ima leka za ovo i da li moze da se poveca gustina kose nekako i da li moram da promenim neke zivotne navike (da unosim vise vitamina itd.) ili jednostavno mi je takva kosa?? Ako mi je takva kosa, plasim se da ne ocelavim prerano