Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
elem ovako,ima onaj problem kod muskaraca nesto na G nemam pojma,kao da im vise sise
kod mene je prob to sto bradavice su nekako ispupcene 0.0 znaci ne vise mi sise xD imam lepo razvijene grudi i sve samo te je*ene bradavice su ispupcene,ali kada je hladno skupe se i sve je normalno,imam 17 god sacu 18 za koji dan,ja sam to klasifikovao da su hormoni problem.dok moj burazer je imao slicno ali izgleda je njemu proslo on je mladji od mene 1 god.znaci nije gistromabalblabla nego samo bradavice
uzdam se u vasu mudrost
au nzm merio sam se jedino na sistematskom u drugom razredu... osnovne
ali ako bi lupao 170 +-5 cm a tezina tu nemam neku referentnu tacku da gledam tezinu kod ljudi pa kada odvalim gresim i za po 20 kila,ali ako bo meni odvalio da bi sebi od 50 do 60 tako nes,nisam debeo to odmah da se zna,idem u teretanu,ali te govnjive bradavice mi se pentraju po ehm.ehm.mada kada bolje i razmislim ja sam ih i dobio CINI mi se tako oko pocetka puberteta,i nemam nameru da cekam jos dva'es godina da se mozdavrati na normalu ,sto se tice analize krvi radim je redovno jer sam kao klinac bio anemican,pa je to i neka rutina,sto se tice krvne slike sve je ok.
aa_aca napisao:Уради детаљне анализе крви. Ако је све у реду - заборави на брадавице.
buraz,mislis zaboravi kao bice sve ok za godinu dve ili zaboravi nepopravljivo je,i koliko detaljno da odradim jer rutinski ja iovako idem na vadjenje krvi cesto.operacije se ne plasim i kolko citam ako imam taj gikoblabla noz je jedino resenje,ja se noza ne plasim sto se tice 'vakih rutinskih operacija,najgore sto moze da se desi je da sklizne na sapun i zabije mi skalpel u srce