Resica ispod jezika
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Resica ispod jezika
Mislim da sam imao 1 godinu kada sam prvi put operisao resicu. Operacija nije bila uspesna i malo kasnije cini mi se kada sam imao 4-5 godina su mi to opet operisali.I druga je bila neuspesna.Nisam pre znao da kazem L ali sada znam, R i dalje ne mogu da lepo izgovorim. Kada sam bio mali to mi je bio veliki problem ali s' vremenom sam se navikao ali u zadnje vreme mi predstavlja veliki problem jer mi mnogo smeta i ometa me u komunikaciji, bukvalno ne mogu da se opustim uvek sam stegnut. Imam sada 17 godina i hteo bih da operisem to, logoped mi je rekao kada sam bio mali da ce to vremenom samo da se "otkaci" da kazem tako. Takodje sam bio i na trecoj operaciji takodje kao mali ali nije hteo doktor to da mi uradi jer je rekao da ako slucajno se vise isece moze se "otkaciti" jezik i da nekontrolisano ide levo desno i da izgubim kontrolu nad njime. Sada me zanima da li da odem da resim to jednom zauvek i da li i dalje postoji rizik od te operacije kao sto sam gore naveo ili je rizik minimum ili ne postoji?