repetitivna glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
-xxx-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 5:15 am

repetitivna glavobolja

Post od -xxx- »

Pozdrav.
Recimo da su moja prva secanja za detinjstvo vezanja za glavobolju. Ceo zivot me prate glavobolje. U prethodnih 2-3 godine, sem sporadicnih jednodnevinih glavobolja, imao sam i visedenevne, Recimo svakih 6 meseci po 10-15 dana, ali, u recimo, prethodnih 20ak dana kao da ne prolazi. Ne boli me glava svaki dan, ali osecam da je tu i da samo ceka okidac. Npr. kad sam na poslu, zbog nedostatka vazduha u ofisu uvek krene da me boli glava, ili ako se iznerviram ili slicno. Bol je uvek isti (ceo zivot). Boli me levi deo, linijski, od levog oka uzbrdo preko cela do temena. Kao neki misic da ima tu. Taj bol je uvek ppojacan kad se zaista moze reci da me boli glava, a kad nije pojacan onda ga osetim kad se recimo nakasljem (nevezano za drmusanje vec naprezanje) ili napregnem vrat itd. Treba napomenuti da me boli i vrat vise sa leve nego sa ddesne strane (ne kada mirujem vec kod pomeranja/istezanja/samog pritiska na taj deo). Od kafetina glavobolja utihne, ali ta zila, kako bih je nazvao, iznad levog oka i cela i dalje reaguje na naprezanje. Prosle godine se secam, recimo da je bio period od jedno 15 dana sigurno, da me glava naizmenicno bolela. Jedan dan boli, sledeci ne i tako kao po nekom redu.

Sem upucivanja kod neurologa, imate li neki koristan savet, sta god ?

Unapred hvala.
-xxx-
Novi član
Novi član

Post od -xxx- »

Samo da dodam da slabije vidim na daljinu i da mi se iz nosa u grlo skoro uvek nesto sliva.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Sem upucivanja lekaru - nemamo. Ne mogu da verujem da do sad vec nisi bio kod lekara?
-xxx-
Novi član
Novi član

Post od -xxx- »

pa, uvek bi proslo posle nekoliko dana ...
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Aha...dobro. Sacekaj da dobijes mozdani udar, pa onda idi.
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

Imas vjerovatno problema sa debelim crevom, ali to se moze lako rjesiti. Vjerovatno imas samo 2-3 stolice nedjeljno.
Pogledaj temu u potpisu.
Poz
Odgovori