Red bull

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
NikolicaPitalica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2015 10:31 pm

Red bull

Post od NikolicaPitalica »

Zdravo svima, hteo bih da saznam nesto vise o tome koliko je red bull stetan, posto ne pijem alkohol, a kad sam izasao sinoc glupo mi bilo da ne pijem nista, pa sam popiolimenku red bulla. Inace UOPSTE ne pijem red bull, ovo mi je bio prvi posle neke dve godine. Je l' moze nesto da mi bude ili.. .? Hvala unapred. :D
fica98
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 3:18 pm

Re: Red bull

Post od fica98 »

Pozdrav Nikolice :) , Ne bih ti preporucio da uzimas ta energetska pica zato sto su veoma stetna , pre svega na srce a i na mozak takodje . Moj drug ( a i mnogi ljudi koje znam ) ima problema sa srcem zbog konzumiranja "nekoliko" limenki redbulla , povecala mu se gustina krvi ( gusca krv moze da izazove i probleme sa plucima ), ima sumove na srcu , povisen krvni pritisak , pa sad ne moze da se bavi sportom , dodatno pije tablete za srce.... U energetskim picima imas sastojke koji ti povecavaju koncentraciju , psihicku i fizicku sposobnost, teraju te da se osecas mocno ! Medjutim , veoma su opasni po zivot . Umesto redbulla popij neku limunadu , sok .. nije sramota :D
Pozdrav !
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Од једног Редбула годишње не може да ти буде ништа осим ако ниси алергичан на неки састојак. Пошто си написао текст на форуму рекао бих да немаш проблем са алергијом на њега. :D

fica98 ти је лепо написао. Имај на уму да ако хоћеш да се понашаш као сви остали онда ћеш имати и последице као сви остали. Болнице су пуне младих људи и то није случајно.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Naravno da nije zdrav, ali od povremenog konzumiranja ne može da ti bude ništa.

Ne znam što baš ne piješ alkohol, ali za jendo piće ponekad pivo je sasvim dobar izbor.
Odgovori