Nedavno sam pocela da koristim Vidatox. Zanima me ako je jos neko koristio ovaj lek da li je bilo nekih nuspojava i reakcije? I ako jeste kakvih i koliko su trajali?
Unapred hvala!
REAKCIJA NA VIDATOX
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: REAKCIJA NA VIDATOX
Vec mesec dana koristim vidatox.Javljaju se bolovi u predelu plecki, malo povisena temperatura i malaksalost misica. Da li i vi imate iste simptome ili su razliciti? Molim i sve druge koje koriste ako imaju neke reakcije da ih iznesu.
Nova sam na forumu i ne znam da li ovo radim kako treba...
Imam 2 bocice Vidatoxa koje prodajem. Bile su namenjene tati mog muza, ali su nazalost stigle kasno. Ako je neko zainteresovan moze da se javi na tel. 063346013-Saska ili 0637765196-Nebojsa. Vidatox je stigao sa Kube, registrovana varijanta.
Imam 2 bocice Vidatoxa koje prodajem. Bile su namenjene tati mog muza, ali su nazalost stigle kasno. Ako je neko zainteresovan moze da se javi na tel. 063346013-Saska ili 0637765196-Nebojsa. Vidatox je stigao sa Kube, registrovana varijanta.
Draga Miro, i ja mesec dana koristim vidatox i ocekivala sam da bolovi prestanu, ali ih jos uvek imam. Temperaturu nemam, ali bolovi u predelu donjih rebara i struka su gotovo stalni. Do sada nisam imala vimang (dodatak vidatoxu) ocekujem da mi stigne pa se nadam da ce doprineti da bolovi nestanu jer kazu da ima analgetsko dejstvo. Ja lecim metastazu na plucima pa mi je i logicno da bolovi budu ovde. A Vi?
Srdacan pozdrav.
Mima
Srdacan pozdrav.
Mima
Draga Mima kod mene jeste na plucima ali nije metastaza, Ali je u pitanju veci tumor. Sto se tice bolova indeticni su kao kod tebe, cak sta vise imam i po malo gusenja. Uzimam analgetike to su mi onkolozi preporucili protiv bolova . Uzimam diclofenac-duo i paracetamol(febricet). Pre spavanja obavezno popijem lorazepam od 1mg. Molim te obavesti me o tom dodatku za Vidatox. I sta on sve regulise sem bolova? I ako mozes da mi kazes kako si to nabavila?
Hvala unapred
Srdacan pozdrav
Mira!
Hvala unapred
Srdacan pozdrav
Mira!
Izvinjavam se sto upadam, ako nije problem da mi neko na pp objasni kako ste dosli do leka Vidatox.
Trebao bi hitno da kupim taj lek za oca.
Trebao bi hitno da kupim taj lek za oca.
Da li neko zna koliko dugo treba koristiti vidatox, da li treba praviti pauzu? Unapred zahvalna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 18, 2011 9:26 pm
U Tirani su mi rekli da lijek treba koristiti najmanje 3 mjesca da bi dao rezultat. I moj roditelj ima problem sa bolom iznad stomaka koji se proteze prema ledjima. Sta je raditi? Sta je Wimag? Cini mi se da sam ga vidio u Phamamatrix-u...