Razvoj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dinok
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2014 9:34 am

Razvoj

Post od Dinok »

Pozdrav zabrinut sam oko svog razvoja tj mislim da tu nesto nije u redu. Molim vas da neko procita iako je duze malo.
Imam 14 godina koje sam tek napunio. Visok sam samo 173cm :(
Ja jesam krenuo ranije u skolu ali su me svi iz odeljenja koji su od 1. razreda bili za po 5 cm nizi od mene sada sustigli skoro da sam najnizi. Bio sam ranije veoma debeo, pa sam poceo zdravo da se hranim (kao neka dijeta) i da treniram i sada sam relativno mrsav imam 57 kg.
Onda sto se tice penisa, kada je skroz opusten on izgleda jako jako mali. Ali dovoljno je makar malo da ga protresem da on izgleda normalno a kada je u stanju erekcije dugacak je oko 10,5 cm sto je opet malo. I kada je penis opusten mogu lagano prevuci kozicu ali se ona vrati preko u roku od 5 sekundi. A kada je u erekciji ne mogu da zavucem do kraja, osecam da ce nesto tu da pukne od zatezanja. I glavic mi je jako jako povucen na dole.
I takodje sperma mi je skoro pa providna i ima je malo takva mi je jos od 12. god.
I nemam bradu, stidne dlacice i brkovi su mi jako mali po nogama ima takodje relativno malo dlaka dok sam po rukama i ispod pazuha dosta dlakav. Glas mi se promenio od 8 razreda ali i dalje nije onako skroz dubok i to.
I jos me zanima da li je za moj uzrast normalno da uz redovno treniranje mogu da uradim 7-8 zgibova i 40-50 sklekova posto su u mom okruzenju vecina vrlo neutreniranih i gojaznih pa nemam pravo poredjenje sa prosecnim vrsnjakom sto se toga tice.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Razvoj

Post od tanja68 »

Rast i razvoj kod muskaraca se zavrsava negde oko 25. god, ti imas jos 10 godina fore mada si i sada lepo izrastao za svoje godine. To je sve individualno kada ce ko i u kom periodu puberteta izrasti tako da ne mora da znaci da do sledece godine neces biti jos 10 cm visi :)
Sto se tice maljavosti sacekaj malo, to je tek pocetak i ne ide to ravnomerno svuda na svim mestima, tek si na pocetku :)
Vrlo je bitno da se bavis sportom, teretanu ne preporucujem jer si za nju mlad, kosarka, plivanje...
Za sad si ok i bez brige :)
Odgovori