Razvod u toku trudnoce

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Eren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2015 12:35 pm

Razvod u toku trudnoce

Post od Eren »

Pozz, u braku sam vec dvije i pol godine ja i supruga samo imali nekih problema, a posto je moja supruga onako malo tvrdoglava i brzo plane a jos uvijek i nezrelo razmislja jedan dan je dok sam bio na poslu pokupila stvari i otisla kod svojih. Naravno u vise navrata smo razgovarali govorio sam joj da se vrati medjutim ona je samo odugovlacila kao treba mi vremena jos da razmislim sve u svemu uvijek je nalazila neki izgovor sto je mene na kraju naljutilo tako da sam bio odustao od svega i odlucio da se razvedemo. Međutim prije par dana saznali smo da cemo uskoro tacnije za nekih 7 mjeseci aBda postati roditelji sto je iz temelja kod mene promijenilo pogled na sve ali ne i kod nje ona je i dalje zeli da se razvede i ne zeli da se vrati, sad nezz kako da postupim sta da uradim razgovor sa njom je trenutno gotovo nemoguc jer joj hormoni divljaju odmah pocne da place nez vise sta, a ja ne zelim da je uzrujavam a zelio bih sto prije da rijesimo sve to i da sam tu uz nju narednih 7 mjeseci.
Ako neko ima neki savjet kako da postupim sta da uradim....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Razvod u toku trudnoce

Post od aaaca »

Треба да знаш да ће дете да појача ситуацију каква год да је. Значи ако су вам међусобни односи одлични биће још бољи. Међутим у твом случају односи су веома лоши и планирај да ће бити много гори.

Ако ниси успео да је "нормализујеш" за све ове године, сада нећеш сигурно. Ако баш хоће, разведите се. То ништа није хришћански, али ради се о другој тематици.

Да ли си сигуран да је дете твоје?
Eren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2015 12:35 pm

Post od Eren »

aaaca napisao:Треба да знаш да ће дете да појача ситуацију каква год да је. Значи ако су вам међусобни односи одлични биће још бољи. Међутим у твом случају односи су веома лоши и планирај да ће бити много гори.

Ако ниси успео да је "нормализујеш" за све ове године, сада нећеш сигурно. Ако баш хоће, разведите се. То ништа није хришћански, али ради се о другој тематици.

Да ли си сигуран да је дете твоје?
Razgovarali smo i na tu temu i sama je svjesna da se to ne moze sakriti uvijek se moze uraditi DNK, njen odgovor je bio da je djete moje i da nakon poroda odmah uradim DNK ako sumnjam.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Па добро, уради га када се породи. Зашто би финансирао евентуално туђе дете?

Пошто се тако понаша и инсистира на разводу мислим да је много боље да се одмах разведете. Биће боље и теби и детету. Види само са поузданим адвокатом да не испадне после да си је ти оставио па да ти навуче неку беду на врат.

А ти размисли о свом понашању. Ако си и најбољи на свету, остаје бар једно питање: зашто си се оженио таквом особом?
Odgovori