medjutim, problem je sto sam se ja crvenog grla jedva resio (skoro 2 sedmice pio Septolete i cajeve)... kada sam prestao uzimati vitamin C (jer sam pomislio da bi mi mogao skoditi), nakon nekoliko dana, osetio sam opet bol u donjem levom delu stomaka (ponekad i u desnom). takodje, primetio sam da se na polnom organu (na samom vrhu) s vremena na vreme pojavi blago crvenilo... redovnim pranjem (dva puta dnevno), to se vise ne pojavljuje, ali sada imam osecaj kao da me nesto "zari" kod polnog organa, posebno prilikom mokrenja... to se samo veceras desilo, ali inace prilikom mokrenja - kao da ne mogu izbaciti sve iz sebe... od samog pocetka (pre 2 meseca) moj polni organ je izgubio na tvrdoci, sav je isto spuzva

skoro sam htio da ojacam svoj imunitet i kupio maticnu mlec (tablete), ali od njih sam osetio bolove u oba dela stomaka... posebno kada legnem i pokusam ustati...
zna li iko sta bi moglo da bude? gonoreju sam iskljucio, hepatitis b, c i HIV takodje... moze li biti kandida, zutica, nesto trece?
celo vreme osecam umor, ponekad glavobolju (ali moze biti i od stresa) , iscrpljenost... cak i gubitak koncentracije.