razni simptomi :)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
zabrinuti84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 10:48 pm

razni simptomi :)

Post od zabrinuti84 »

Imam 25 godina i pre 2 meseca imao sam jedan spolni odnos, ali nismo isli do kraja :) nakon par dana primetio sam da mi je grlo crveno i osetio laganu (ali bas laganu) bol u donjem (levom) delu stomaka. Pre toga sam (a i nakon toga) pio vitamin C 500 mg... otisao sam kod doktora, sav isprepadan jer sam pomislio da imam HIV... :) nakon sto me je doktor smirio, napravio sam neke testove (i sve je bilo uredu)... nakon mesec testirao se na HIV, Hepatitis B i C - nista...

medjutim, problem je sto sam se ja crvenog grla jedva resio (skoro 2 sedmice pio Septolete i cajeve)... kada sam prestao uzimati vitamin C (jer sam pomislio da bi mi mogao skoditi), nakon nekoliko dana, osetio sam opet bol u donjem levom delu stomaka (ponekad i u desnom). takodje, primetio sam da se na polnom organu (na samom vrhu) s vremena na vreme pojavi blago crvenilo... redovnim pranjem (dva puta dnevno), to se vise ne pojavljuje, ali sada imam osecaj kao da me nesto "zari" kod polnog organa, posebno prilikom mokrenja... to se samo veceras desilo, ali inace prilikom mokrenja - kao da ne mogu izbaciti sve iz sebe... od samog pocetka (pre 2 meseca) moj polni organ je izgubio na tvrdoci, sav je isto spuzva :) izvinite na ovakvim recima, ali ne znam kako drugacije da napisem...

skoro sam htio da ojacam svoj imunitet i kupio maticnu mlec (tablete), ali od njih sam osetio bolove u oba dela stomaka... posebno kada legnem i pokusam ustati...

zna li iko sta bi moglo da bude? gonoreju sam iskljucio, hepatitis b, c i HIV takodje... moze li biti kandida, zutica, nesto trece?

celo vreme osecam umor, ponekad glavobolju (ali moze biti i od stresa) , iscrpljenost... cak i gubitak koncentracije.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

urinarna infekcija, opstipacija, nisko gvozdje, gljivichna infekcija...

Izvadi KS za pochetak, uradi vrid polnog organa i seti se shta jedesh koliko kafe pijesh i koliko se krecesh u toku dana.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori