razni problemi.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nick12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2013 12:42 am

razni problemi.

Post od nick12 »

Pozdrav, ovako , prije godinu i po su mi pocele ceste proljevaste stolice, prolazio sam kroz tesko razdoblje, i bio sam pod stresom jer nisam znao sta je u pitanju. Nakon obilazenja raznih ljekara, uradio sam sljedece nalaze: kolonoskopija (uredna), irigografija(uredna), gastroskopija(uredna), ultrazvuk abdomena, bubrega, mokracnih kanala (uredan), krv (uredna), urin (uredan), razna ispitivanja stolice (uredna). dijagnoza: "sumnja na sindrom iritabilnog kolona"
E sad imam neke nove tegobe, ne znam cime su prouzrokovane, a ne da mi se opet na silna ispitivanja, pa da se ovde posavjetujem. Uglavnom, sada dosta cesto podrigujem, osjecam bolove u predjelu donje kicme, sto je doktor povezao, sa tim sto sam operisao "sinus pilonidalis", imam bolove u predjelu plecke, vrata, ramena, i ta bol se nekad siri u lijevu ruku, takodjer i u prsni kos. Ubrzan rad srca (uradjen ekg, uredan) i cesto otezano disanje (slikao sam pluca, uredan nalaz takodjer). Da jos da navedem da imam neke cudne fobije, odlazka na putovanja izvan grada, i slicne tegobe tima, recimo primjer "kad pomislim da mi nije u blizini hitna pomoc odma me uhvate ti neki meni neobjasnjivi napadi". E sad bi li mi neko mogao neko reci da li je moguce da je sve to nekako povezano sa mojom dijagnostikom, i sta mi je dalje cinit.
Unaprijed zahvalan!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: razni problemi.

Post od aa_aca »

Ако рачунам на то да ти је срце здраво, онда они болови у плећки, врату, руци и отежано дисање су последица укљештења спојева кичма-ребра - на леђима између рамених лопатица. Мораћеш код неког доброг масера да ти намести укљештење и да те добро масира. Био би ти користан и "Истеки" за истезање кичме.

Вероватно имаш кандиду. Пролив мораш што пре да средиш по сваку цену, да не би добио улцерозни колитис:
- кефир
- рендане јабуке (без коре) са циметом
- ракија линцура
- квалитетан витамин Ц
- квалитетно гвожђе

Убрзан рад срца због мањка воде.
Неправилан рад срца због недостатка магнезијума, гвожђа...

Погледај на мом сајту (адреса и у профилу) здравствене савете. Тамо сам написао које витамине и минерале користим и њих препоручујем јер знам да делују, колико воде треба да се пије и тако даље.
nick12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2013 12:42 am

Post od nick12 »

kandidu nemam jer sam radio provjere stolice na kandidu, hvala na savjetu pogledat cu, a moram otici i nekom da mi sredi ledja.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Имао немао кандиду, навали на домаћи кефир. Домаћи! Сам треба да га правиш. Уопште није комликовано, а много се исплати. Види Русе, колико их је! Мада, не знам да ли то има везе са вотком и да ли иде у комплету. :D
Odgovori