Ravna stopala potreban savet
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 8:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ravna stopala potreban savet
Imam 17 godina i imam ravna stopala,kao mali nosio sam uloske i imao sam bolove u nogama ali ti bolovi su mi prestali pre jedno 3 godine i zaboravio sam na ravna stopala i do skoro nisam imao probleme,pre neku noc sam imao jake bolove ali uopste se nisam puno kretao taj dan.Mene brine da nisam prestar da se to ispravi jer za godinu dana treba da upisem fakultet a da bi ga upisao ne smem da imam ravna stopala.Ne znam da li da uzmem uloske opet.Inace bavim se sportom redovno.Molim za savet.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Re: Ravna stopala potreban savet
Trazite uput za ortopeda, uradite plantogram i neka se uloshci urade po plantogramu i tazite uput za vezbe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
i ja imam ravna stopala vec dugi niz godina...zato sam kupio ortopedske uloske i nosim ih...normalno je da se bol javi kada se oni nose ali taj bol prestaje kada se stopalo "navikne"...barem je kod mene takav slucaj bio...
- tamaraft
- Stalni član
Bol se javlja pre svega zbog spushatanja svodova stopala, a kada pochne neko da nosi ortopedsko pomagalo onda je stopalo naterano da se drugachije ponasha nego pre, pa dolazi do brzeg zamaranja, umora, grcheva u listovima, bola...i posle nekog vremena sve to prestaje a stopalo se opet ulenji i nema poboljshavanja stanja i polozaja stopala ako se ne vezba!
Ono shto je najbitnije jesu VEZBE! Koje naravno niko ne voli da radi, a jedini su lek. Zato je neophodno obratiti se terapeutima, obichiti se vezbama i tako se boriti sa ovim poremecajem koji se jako chesto javlja u adolescentskom periodu zivota.
Ono shto je najbitnije jesu VEZBE! Koje naravno niko ne voli da radi, a jedini su lek. Zato je neophodno obratiti se terapeutima, obichiti se vezbama i tako se boriti sa ovim poremecajem koji se jako chesto javlja u adolescentskom periodu zivota.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 8:36 pm
- Kontakt:
Mene zanima da li se to moze ispraviti posto imam 17 godina i ne znam da li sam prestar.
- tamaraft
- Stalni član
Naravno da moze, rast i razvoj traje do 21-25 godine!
Kod fizijatra pa kod terapeuta da nauchite vezbe i kod ortopeda po uloshke i reshicete problem
Kod fizijatra pa kod terapeuta da nauchite vezbe i kod ortopeda po uloshke i reshicete problem