Pozdrav,
imam 17 godina, u septembru cu 18. Visok sam oko 170cm, ali ta visina se ne menja jos od osmog razreda (pre tri godine), tako da me interesuje, da li ima sanse da izrastem, bar jos jedno 5-6cm, da bude neka idealna visina za muskarca?
Otac mi je visok oko 170, majka isto tako..
Rast
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Rast
Ponovicu ko zna koji put, ja uopste ne zavidim onim visokim,naprotiv mislim da je bolje biti nizi, bolje se snalaze u svemu pa cak i u onom sto je specijalnost za visoke,
samo kad vidim u autobusu i u auto kako se lome dok sednu------da nije nista drugo.
kazem ti --ne brigaj nista
samo kad vidim u autobusu i u auto kako se lome dok sednu------da nije nista drugo.
kazem ti --ne brigaj nista
Re: Rast
Brate opusteno!
Ja sam bio stalno nizak dosta i sad mi je 17 uskoro 18 kao i ti i u zadnjih nekih 10 meseci sam izrastao z bar 12-13cm i sad imam oko 175 i sad sam dosta zadovoljan i kad bi otisao za bar jos 2cm bio bi Happy ali realno gledano i ovo je super!
Opusteno i ne uzbudjuj se previse sa tim
Dobices i ti nesto jos na visini sigurno
Samo da "puknu" malo ti hormoni
Ja sam bio stalno nizak dosta i sad mi je 17 uskoro 18 kao i ti i u zadnjih nekih 10 meseci sam izrastao z bar 12-13cm i sad imam oko 175 i sad sam dosta zadovoljan i kad bi otisao za bar jos 2cm bio bi Happy ali realno gledano i ovo je super!

Opusteno i ne uzbudjuj se previse sa tim

Dobices i ti nesto jos na visini sigurno

Samo da "puknu" malo ti hormoni