Pozdrav svima!
Znam da je tema sa rastom vec apsolvirana ovde, ali mene zanima sledece:
Naime, moj sestric ima 13,5 godina, visok je 178, ima dosta dlaka na nogama i ima brcice.
Da li ce on jos rasti sa obzirom na dlake koje ima?
Rodbina je prosecno visoka...
Igra kosarku, naravno, pa bi on jos da naraste.
U stvari, konacno pitanje je:
Da li je istina da rast dlaka na nogama i brcici znace kraj rasta ili nema pravila?
Hvala svima koji odgovore!
Rast u pubertetu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Rast u pubertetu
Нема правила.
Hvala "aaaca" sto ste se javili.
Ako je uopste bitno ovo, mali ima ogromne sake i stopala. Nosi broj patika 46,47.
Igra on i fudbal, pa ce odluciti gde ce se okrenuti.
Ja vise najvijam za basket, a roditelji za fudbal.
Cekamo da on odluci, a to ce biti na kraju skolske godine.
Pozdrav!
Ako je uopste bitno ovo, mali ima ogromne sake i stopala. Nosi broj patika 46,47.
Igra on i fudbal, pa ce odluciti gde ce se okrenuti.
Ja vise najvijam za basket, a roditelji za fudbal.
Cekamo da on odluci, a to ce biti na kraju skolske godine.
Pozdrav!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знаш, мораш да пазиш како се изражаваш. Када кажеш да има огромне шаке и стопала неко би могао да помисли да има акромегалију. А није здраво ни за психу детета тако се изражавати. Не верујем да си му тако нешто рекао али могло би да ти се сличајно омакне, а деца у таквим годинама лако добијају комплексе.
Навијам да загреје столицу јер нема 'леба од спорта осим код оних који крвавим радом дођу до неких резултата. Проблем је што их то много кошта у животу. Када су тимски спортови у питању ситуација је много гора.
Навијам да загреје столицу јер нема 'леба од спорта осим код оних који крвавим радом дођу до неких резултата. Проблем је што их то много кошта у животу. Када су тимски спортови у питању ситуација је много гора.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 19, 2017 10:53 am
Bravo Aco! Stvarno se naročito odnosi na koji misle da će nešto napraviti samo zato što imaju pojedine fizičke predispozicije ili nadprosečno vole određeni sport
+1 za zagrevanje stolice

+1 za zagrevanje stolice

Prihvatam sugestiju u vezi stopala i saka.
Srecom, nisam mu rekao.
A slazem se sa misljenjem u vezi "navijanja" za stolicu.
Ako i do 205 cm poraste, apsolutno se ne slazem sa mogucnoscu da se hleb zaradjuje od kosarke.
Sanse za to su minimalne ili nikakve.
Pozdrav!
Srecom, nisam mu rekao.
A slazem se sa misljenjem u vezi "navijanja" za stolicu.
Ako i do 205 cm poraste, apsolutno se ne slazem sa mogucnoscu da se hleb zaradjuje od kosarke.
Sanse za to su minimalne ili nikakve.
Pozdrav!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Син једног мог пријатеља је добио крварење у коленима због форсирања на тренинзима кошарке. И наравно више се не бави кошарком а лако је могао да постане инвалид.
Не ваља то што деца много гледају ТВ и интернет и онда им се свиде неке идеје за које мисле да лако могу да их остваре - само због тога што им се свиђа или имају идеју. После се разочарају и упропасте свој и туђе животе уместо да су их родитељи научили како да живе.
Не ваља то што деца много гледају ТВ и интернет и онда им се свиде неке идеје за које мисле да лако могу да их остваре - само због тога што им се свиђа или имају идеју. После се разочарају и упропасте свој и туђе животе уместо да су их родитељи научили како да живе.