Raskid,bol,patnja,opsjednutost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
elmer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2013 12:49 pm

Raskid,bol,patnja,opsjednutost

Post od elmer »

Pozdrav !

Odlucio sam se da vam pisem jer imam jedan malo veci problem...
Hodao sam sa djevojkom godinu i mjesec,upoznali smo se na fakultetu i fakat je najdivnija osoba koju sam ja upoznao...Bila je uz mene kada mi je bilo najteze,pomagala mi kad gdje zapne,uvijek je jednostavno bila tu za mene..
I tako hodali samo 6 mjeseci,ali onda sam se ja naglo poceo mjenjati..Postao sam mnogo ljubomoran,kada izadze sama sa kolegicama ja se pojedem,bojim se da je nece ko uzet,odvuc od mene iako djevojka nije od tog posla...Jednostavno svoju ljubomoru nisam mogao kontrolisat,mrzio sam svaku musku osobu koja je pogleda,poludim na sve zivo sto ima veze za tu temu i jednostavno sam je poceo gusit,zelio sam da svaki dan bude sa mnom,da prica sa mnom,da hoda sa mnom,da sanjamo o buducnosti zajedno,jednostavno sam zelio da sve radim zajedno sa njom..Iako je ona meni ukazivala na to,da ne moze izdrzatt moju ljubomoru,da joj je tesko,da se osjeca kao da sam je zatvorio i da cu je tako udaljit od sebe,a ja sam jednostavno bio sljep,nisam ni sumnjao da ce se moja navjeca nocna mora pretvorit u javu,a to je da ce otic od mene..I sad kad je otisla od mene,ne znam sta da radim,postao sam agresivan,strasno nervozan...Emocije ne mogu kontrolisat jednostavno se raspadam od tuge,ovakvu bol jos nisam osjetio..A sve bi uradio da mi se vrati,sve bi lose promjenio samo da mi se vrati jer ne znam koliko cu dugo moci da izdrzim ovu patnju...A inace sam i operisao stitnu zlijezdu prije 10 mjeseci,ne znam da li i to ima veze sa mojom posesivnoscu i nervozom i sa svim ovim mojim ruznim stvarima kojima sam otjerao svoju ljubav zivota od mene...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Raskid,bol,patnja,opsjednutost

Post od aa_aca »

Е јбг. :( Баш си се увалио и много ми је жао. Органски проблеми могу да имају утицај на наше понашање, понекад и веома много. Међутим, воља је изнад тога. Веома је тешко контролисати самога себе. Понекад та самоконтрола може да има веома негативне последице и на крају проузрокује болест. Знаш оно када се неко једе у себи и после пар година добије инфаркт, "а баш је био фин човек".

Шта сада да радиш? Боље је што ти се ово десило сада него да си се оженио, добио децу и онда све њих малтретирао и на крају све упропастио. Сматрај ово као добру лекцију и гледај како да се промениш јер имаш веома незгодну особину. Што више стискаш свој сапун он све више бежи.

Промена карактера је много дугачка прича и веома тешка за спровођење у дело. То је директна борба против самога себе. Једини који ти може помоћи у тој борби је Бог, који нас је и створио.
Odgovori