Rapten K

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
aleksandram77
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm

Rapten K

Post od aleksandram77 »

Postovani da li neko sa gastritisom smije da koristi rapten K protiv bolova?Naime imam 32 god. i imam okostavanje vratnih prsljenova i sve to mi izaziva jake boove u potiljku glave i posjecam napetost i povremeno mucninu do sada sam pila protiv bolova radi slabog zeludca (gastritisa) samo paracetamol koji mi je jako slab a danas imam nesnosne glavobolje u vratu i pritisak na tjemenu i boli me glava pa sam razmisljala da popijem rapten K ali ne znam dal smijem radi zeludca! Pozdrav!
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Rapten K

Post od dannina »

Ako imate gastritis i reumatoloske tegobe, onda mozete da pijete nesto od preparat kao sto je Brufen, Nimulid i sl, ali uz lekove kao sto je Omeprol, Controloc i sl
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Smete, ali je jos bolji Movalis, a najbezbednije je i da ne uzimate antireumatike, nego neki od lekova koji umanjuju bol i istovremeno opustaju misice, po mom skromnom misljenju Karbapin na prvom mestu. (200mg po potrebi, 1 do 2 dnevno)

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
aleksandram77
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm

Post od aleksandram77 »

Hvala vam na odgovorima, meni u apoteci dali neki dexomen 25 ali ja kako procitah u upustvu pise da smeta osobama sa gastro problemima i nisam smjela popiti a imam bolove u vratu i potiljku dva dana vec i pocinju mi stvarati nervozu bolje da sam uzela taj rapten k. pa sta bude!Da nudili su mi i ketonal kapsule valjda i jos nesto sto se razmuti u vodi nije kombinovani lek sa paracetamolom nego nesto jace. Boze dragi sta da uzmem samo da umirim bolove a da ne izazovem bolove u stomaku koji znaju biti nepodnosljivi ako popijem neki lek koji mi smeta ili pojedem nesto sto je tesko!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

jesi pokusavala da mazes nekim antireumatskim gelom ili masazom????
Odgovori