Ranica na grlicu materice

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
katy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 7:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ranica na grlicu materice

Post od katy »

Imam 20 god. Nedavno mi je otkrivena ranica na grlicu materice. Uradjen je PAPA test-II grupa. U medjuvremenu, momak je uradio kompletne analize i sve je dobro osim sto je test na hlamidiju pozitivan. Pretpostavila sam da je to uzrok moje ranice ali naprotiv, moj test je bio negativan! Pitanja glase:
Da li je uopste moguce da jedan od partnera ima hlamidiju a drugi ne, ili je u pitanju greska u rezultatima? (da napomenem- par puta smo imali odnos bez zastite)
Da li DIF test daje samo lazno pozitivne rezultate ili i lazno pozitivne i lazno negativne rezulate?
Koji su moguci uzroci stvaranja ranice?
Da li je proces zaledjavanja ranice bolan?

Unapred hvala svima koji mi pomognu
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Evo ja da ti kazem sta ja znam o tome. Mojoj devojci je takodje potvrdjena ranica na materici koja je obradjena laserom kada su joj skidali kondilome. Od tog momenta, pa do dana danasnjeg a proslo je godinu i po dana, ona vise nema ni ranicu a ni kondilome. Ne znam da li je ranica posledica kondiloma ali mislim da nije jer ih ona nije ni imala tako duboko. Isto tako mislim da ni tvoja ranica nije posledica hlamidije. U svakom slucaju to nije nista strasno, samo treba pratiti. Moja majka je to imala u trudnoci, i nakon trudnoce se samo od sebe povuklo.
Odgovori