Rane na nosu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 7:54 pm
Rane na nosu
Imao sam herpex simplex na nosu.Prvi put mi je tu izasao i nisam verovao da je to herpes(imao sam pre na usni).Iz nezanja sam one mehure sto nabubre probusio iglom i iscedio sta je bilo.Pa sam imao tu male ranice na vruhu nosa.Herpes se posle par dana povukao al rane su ostajale.Mazao sam i jomelopom,pantenolom,prskao aktivinim kiseonikom(nije zarastalo kao krasta).Sada mi je rana zaceljena ali vidi se crvenilo na tom mestu gde je rana bila.Zacelila se pre dva meseca,ali crvenilo i dalje stoji tu.To meni ne smeta,ali svako zagleda i kad pricam sa ljudim gledaju me u nos i to m je malo glupo...Ako neko zna neki nacin da se skine to crvenilo neka pise.Hvala unapred,pozdrav! 

Re: Rane na nosu
Herpes isusuje zink krema.....nekome opet vise pomaze aciclovir ili aloja frist (sprej).......ukoliko ti se ne daj boze ponovi.............herpes.
Mislim da je taj tecni aktivni kiseonik jos jedna farmacetska patka u nizu....
Crvenilo ce proci s vremenom ja za slicna ostecenja koze koristim jekoderm. Radi na imunitetu, da se ne ponovi....Pozz!
Mislim da je taj tecni aktivni kiseonik jos jedna farmacetska patka u nizu....

Crvenilo ce proci s vremenom ja za slicna ostecenja koze koristim jekoderm. Radi na imunitetu, da se ne ponovi....Pozz!