Rane na nosu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
MilosSolim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 7:54 pm

Rane na nosu

Post od MilosSolim »

Imao sam herpex simplex na nosu.Prvi put mi je tu izasao i nisam verovao da je to herpes(imao sam pre na usni).Iz nezanja sam one mehure sto nabubre probusio iglom i iscedio sta je bilo.Pa sam imao tu male ranice na vruhu nosa.Herpes se posle par dana povukao al rane su ostajale.Mazao sam i jomelopom,pantenolom,prskao aktivinim kiseonikom(nije zarastalo kao krasta).Sada mi je rana zaceljena ali vidi se crvenilo na tom mestu gde je rana bila.Zacelila se pre dva meseca,ali crvenilo i dalje stoji tu.To meni ne smeta,ali svako zagleda i kad pricam sa ljudim gledaju me u nos i to m je malo glupo...Ako neko zna neki nacin da se skine to crvenilo neka pise.Hvala unapred,pozdrav! :D
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Rane na nosu

Post od angelika »

Herpes isusuje zink krema.....nekome opet vise pomaze aciclovir ili aloja frist (sprej).......ukoliko ti se ne daj boze ponovi.............herpes.
Mislim da je taj tecni aktivni kiseonik jos jedna farmacetska patka u nizu.... 8)
Crvenilo ce proci s vremenom ja za slicna ostecenja koze koristim jekoderm. Radi na imunitetu, da se ne ponovi....Pozz!
Odgovori