rak mokraćnog mjehura sa metastazom na plućima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dishka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2013 7:28 pm

rak mokraćnog mjehura sa metastazom na plućima

Post od Dishka »

Dobro veče,
da li je iko bio u konaktu sa dr. Rasimom iz Tuzle, koji, kako kažu, ima velik broj pacijenata izliječenih od raka. Moja majka ima kancer mokraćnog mjehura koji je sada metastirao na pluća. Od poslednjeg puta se povećao na plućima, pa više nisam sigurna ni u hemoterapije, voljele bih čuti iskustva ljudi koji su pokušali sa alternativnim metodama.
Pozdrav,
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Re: rak mokraćnog mjehura sa metastazom na plućima

Post od medicina77 »

Pozdrav.
Ja sam moju mamu vodila kod njega.Za njega sam cula od druga koji je svoju mamu vodio.Od tog druga mama je imala karcinom na jetri.Nekih 15 mjeseci mama od druga je bila dobro,ali joj se stanje naglo pogorsalo i ona je preminula.Takodje jedna devojka sa foruma je isla za svoju mamu,ali ni njoj nije pomogao.Moja mama je dobro,pila je tu terapiju par mjeseci.
Sad je ne pije redovno,vec povremeno napravi neki od tih recepata i popije.Ali moram vam reci da mama boluje od karcinoma koji nije puno agresivan,i ja mislim da je njeno dobro stanje zahvaljujuci tome.
Ja sam puno vjerovala u njegovu terapiju,ali kada su umrle ove dve osobe,razocarala sam se.Od Rasima dobijete jako puno recepata,sastojke kupujete sami,i sami pravite.
Dobijete i flasicu u kojoj su rastvorene kapsule.To kosta 300 eura.To moze da bude mjesec dana,onda ga zovete telefonom i on vam kaze sta dalje da koristi>Dalje lecenje vam ne naplacuje.Moje misljenje je da hemoter.ni slucajno ne odbijate,a sa ovim mozete pokusati uporedo s njom.Ako vas jos nesto interesuje pisite.Veliki pozz i svako dobro
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Cao Dishka.Kako Vam je mama.Jeste li kontaktirali Rasima.Veliki pozz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

medicina77 napisao:....... hemoter.ni slucajno ne odbijate,......
Цитостатици делују погубно и на здраве људе. Толико су отровни да се постројења за израду посебно изолују јер су веома опасна.

Савет за све нас: превентива и елиминација кандиде из организма.
Odgovori