Rado bih udomila:eng.buldoga,civavu ili sibirskog haskija..

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dosadna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 8:47 pm

Rado bih udomila:eng.buldoga,civavu ili sibirskog haskija..

Post od Dosadna »

Zdravo :D !Odmah na pocetku zelim da kazem da ovo nije sala!Zaista zelimo psa koji je ovih rasa(eng. buldog,civava ili haski)..Neka se na ovaj post ne javljaju oni koji zele da zezaju!!Ja i moja porodica zivimo u kuci sa prelepim velikim dvoristem..Samo nam nedostaje jedna slatka kuca kojoj mozemo da ispunimo zivot ljubavlju i ogromnom paznjom..Nedavno nam je preminuo 8-god eng.buldog.. :( :cry: tako da trazimo novu kucu koja ce u nase zivote uneti veliku radost.. Ako ste zainteresovani da mi poklonite psa (da je od ovih rasa) obavezno ostavite kontakt telefon ili e-mail..Ponavljam:ovo nije sala!!Samo da znate svaki dan cu gledati ovu stranicu u nadi da ce se naci neko ko ce mi dozvoliti da udomim psa..pozZ svim dobronamernim ljudima.. :D
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Opet ja sa istim rechima, ovo je medicinski forum, to kao da si pobrkala lonchice!

Lepo je da zelish kucu da udomish ali to bi trebalo da radish na druge nachine i na drugim forumima!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 12:28 pm

Post od Uros90 »

KOJI Q OVDE NEMA J**** MODERATORA DA BRISU OVAKE NEBULOZE, PA LJUDIMA OVDE TREBAJU SAVETI U VEZI ZDRAVLJA A NE DA PRICATE O NEKIM ZIVOTINJAMA, OMG , STRASNO.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Heh tri potpuno razlicite rase :lol:

Nego, sto bas izabra ovaj forum za to nije mi jasno?

I btw, tesko ce ti ko pokloniti rasnog psa. Za to treba pljucnuti malo vecu lovu.
Odgovori