Da li raditi gastroskopiju ili ne ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
radoznala_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 17, 2007 2:36 pm

Da li raditi gastroskopiju ili ne ?

Post od radoznala_bg »

Zbog bolova u zelucu i podrigivanja,bez gorusice...uradjen rtg i krv na helicobakter.
RTG nalaz...deformacija bulbusa bez depoa,nema antitela na helikobakter
Dat controloc 20 2x1 tri nedelje do kontrole..nista znacajno nije pomogao ..bol je i dalje tu,nije to neki jak bol,nego tup,glupav,stvara nervozu i prodje kad pojedem parce tvrdog hleba i jogurt to ga smiri ekstra,a kad bih pojela veci obrok normalniji onda mi to padne kao kamencuga na zeludac i zavisi sta pojedem nesto prija nesto ne prija ..ponekad me boli na prazan zeludac ujutro...dok ne pojedem nesto onda je superiska...
I sad me gastroeneterolog salje na gastroskopiju posto mi controloc ne pomaze da vidi sta je ..
Ja vas pitam posto nema helikobakterije sta mi znaci gastroskopija...kad za cir nema leka samo controloc za kontrolisanje kiseline eto on mi ne pomaze ..i sa njim podrigujem kao svinja i da se razumemo nisu to konstantni bolovi da traju 10 dana nego kako kad zavisi..
A ja iskreno ne bih na gastroskopiju pa da je dzabe radim nisam dokona ...
Zanima me da li sad stvarno ima razloga da uradim tu gastroskopiju ..mozda mi pomaze controloc,on se cudio kako mi ne pomaze kad je to najbolji lek za kontrolisanje kiseline a ja nisam ni dosla zbog kiseline nemam gorusicu nego bol
Odgovori