3 put obnovljena povreda kolena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Milan henry
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2015 12:03 am

3 put obnovljena povreda kolena

Post od Milan henry »

Na ovakav problem nisam naisao i dilemu ,naime problem sa kolenom, povreda stecena pre godinu dana vec 3 puta obnovljena,desilo se na fudbalu prvi put ostar bol u pitanju nemogucnost savijanja kolena u potpunosti ali sam mogao da hodam, leceno na konzervativni nacin+odmor i gelovi tako je rekao ortoped,drugi put povreda u februaru ove godine isto samo uz manji bol konacno dijagnoza ortopeda >ruptura medijalnog ligamenta< ali ne potpuna,to je utvrdjeno uz uzltrazvucni pregled i pritiskom na delu unutrasnjeg dela kolena ,usledile fizikalne terapije,vezbe za jacanje kvadricepsa i misica i vracanje na teren posle 3,5 meseca i desilo se verovali ili ne na zagrevanju jer sam bas potegao , sam sam utvrdio da me ponovo boli na tom mestu koleno kao da nije imalo snagu da izdrzi taj trzaj ,gde gresim?,da li je vreme oporavka suvise kratko jer je sve bilo po planu fizijatra ?,ili pogresna dijagnoza ortopeda? koliko je pouzdan ultrazvuk za utvrdjivanje stepena povrede tog ligamenta?,znacila bi mi svaka vrsta saveta i pomoci jer prolazim kroz isto vec drugu godinu isto,hvala...
Odgovori