Pusenje,javljaju mi se problemi,pomoc?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Pusenje,javljaju mi se problemi,pomoc?
Nakon popusene cigarete bude mi muka i drhtim,javi se i zamor.
To mi se ranije nije desavalo,ali je pocelo od kad sam poceo da dim uvlacim dublje.
Ne znam da li je to mozda zbog "stomacnog disanja"
Molim za pomoc
p.s. nemogu da se odreknem tog uzivanja.
To mi se ranije nije desavalo,ali je pocelo od kad sam poceo da dim uvlacim dublje.
Ne znam da li je to mozda zbog "stomacnog disanja"
Molim za pomoc
Re: Pusenje,javljaju mi se problemi,pomoc?
brate, nema smislaNakon popusene cigarete bude mi muka i drhtim,javi se i zamor.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ако унапред кажеш да не можеш да се одрекнеш тог уживања, због чега те занима ишта везано за последице и узроке? Уживај док ти не преседне.
Upravo sam dusu ispovracao.Pre toga sam popusio 4 cigarete.
Vase kritike su na mestu,znam i ja sam da to nevalja,ali zanima me zbog cega mi se to desava?
Vase kritike su na mestu,znam i ja sam da to nevalja,ali zanima me zbog cega mi se to desava?
pa i nisam daleko od crkavanja,danas sam izmokrio crveno(verovatno krv) i nesto belo kao mleko
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 19, 2017 10:53 am
Prijatelju, ti imaš mnogo veći problem od pušenja.zeljk napisao:pa i nisam daleko od crkavanja,danas sam izmokrio crveno(verovatno krv) i nesto belo kao mleko
Trebalo bi odmah da odeš kod svog lekara da se proveri o čemu je reč.
Uopšte ne deluje bezazleno i privremeno.
to se desilo samo jednom mislim da netreba da pravim frku oko toga i kada bih sada uradio test mokrace verovatno ne bi nasli nista,a na cigare sam se vec polako navikao
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па да се десило више пута, већ не би био жив.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Ne znam koliko dnevno popusis,ali to deluje kao blazi nikotinski sok.Ja jesam pusac,i svi mi pusaci naravno treba da prestanemo da pusimo,ali tebi naglasavam to kao savet zbog problema koji ti se javljaju..shvati to kao opomenu i znak da prestanes..a ne sto kazes evo navikao sam se na cigarete ok je.Ili kako si vec rekao..nesto u tom kontekstu
Hvala vam,trudicu se da budem istrajan
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 12:43 pm
Ovo mogu i ja da ti potvrdim...Inostranstvo napisao:U pravu je jbashir,idi kod svog doktora i daj nalaze na pregled. Crveno u urinu moze da bude lose a i ne mora. Ako si jeo cveklu urin pokaze crvenu boju,blaga upala itd.Cigare sa tim nemaju nikakve veze. Nemoj ovde da trazis resenje.
I baci te cigare,samo nemoj da mi kazes da je to nemoguce!
Moj stric je pusio 3 kutije dnevno 27god.i kad se razboleo nikad vise nije uzeo cigaru,a proslo je od tada 13god. Sve je do karaktera.
Pušio sam više od 25 godina i nakon toga sam samo jednog dana prelomio i ostavio...
Evo, hvala bogu nisam zapalio više od 3 godine

Sve je u glavi...
Evo opet ja,opet mi se javljala krv u mokraci i mislim da je to zbog kafetina,4-5 sati nakon uzimanja ima malo krvi u mokraci na samom kraju mokrenja.
Sto se pusenja tice,smanjio sam samo na 5-6 cigara dnevno. Pusio sam ranije kada sam imao 20-21 godinu i ostavio sam bez problema,verovatno cu tako i sada (29. mi je) samo jos da se odlucim kada cu da prestanem
Sto se pusenja tice,smanjio sam samo na 5-6 cigara dnevno. Pusio sam ranije kada sam imao 20-21 godinu i ostavio sam bez problema,verovatno cu tako i sada (29. mi je) samo jos da se odlucim kada cu da prestanem

idi kod lekara ne zahebavaj se ....
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Због кафетина?! А због чега си га пио?
Ponekad pijem zbog glave,a sada sam pio zbog zuba.