Pulsiranje u glavi?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ana_17
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 10, 2009 9:20 pm

Pulsiranje u glavi?

Post od ana_17 »

Dobra večer! Zna li se nekome dogoditi neko kao pulsiranje u glavi? Kada prođem rukom kroz taj dio glave osjetim to pulsiranje. Najviše se osjeti s lijeve strane glave oko uha i ponekad na čelu sastrane isto ta lijeva strana. Glavobolje nemam. Probleme s vidom nemam. Ponekad probadanje u glavi u potiljku. Trnci u vratu i potiljku. Bila sam kod neurologa prije par dana. Spomenula sam to probadanje. Napravili smo kolor dopler arterija u vratu. Nalaz je uredan. Također sam bila i na eeg*u. Zaključak - lakše difuzno dizritmički promjenjen nalaz na hiperventilaciju. Neurolog mi je rekao da je to sve u redu. Vadila sam i krvnu sliku. Također je uredna. Mene zanima od čega može biti to pulsiranje? Dali je to nešto zabrinjavajuće? Neznam jel ima veze nedavna upala uha i mislim da mi raste umnjak, ali sa desne strane.
castor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 15, 2010 10:07 am

Re: Pulsiranje u glavi?

Post od castor »

zdravo ana.I ja imam slicne simptome.Trnjenje u vratu i zadnjem delu glave posebno uvece i ujutru (kao da mi bridi).Takodje osecam i blago pulsiranje u tom delu ponekada.
Da li si uspela da saznas uzrok?
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

ana_17 napisao:Dobra večer! Zna li se nekome dogoditi neko kao pulsiranje u glavi? Kada prođem rukom kroz taj dio glave osjetim to pulsiranje. Najviše se osjeti s lijeve strane glave oko uha i ponekad na čelu sastrane isto ta lijeva strana. Glavobolje nemam. Probleme s vidom nemam. Ponekad probadanje u glavi u potiljku. Trnci u vratu i potiljku. Bila sam kod neurologa prije par dana. Spomenula sam to probadanje. Napravili smo kolor dopler arterija u vratu. Nalaz je uredan. Također sam bila i na eeg*u. Zaključak - lakše difuzno dizritmički promjenjen nalaz na hiperventilaciju. Neurolog mi je rekao da je to sve u redu. Vadila sam i krvnu sliku. Također je uredna. Mene zanima od čega može biti to pulsiranje? Dali je to nešto zabrinjavajuće? Neznam jel ima veze nedavna upala uha i mislim da mi raste umnjak, ali sa desne strane.
Meni je baš umnjak davao takve tegobe!
ana_17
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 10, 2009 9:20 pm

Post od ana_17 »

castor napisao:zdravo ana.I ja imam slicne simptome.Trnjenje u vratu i zadnjem delu glave posebno uvece i ujutru (kao da mi bridi).Takodje osecam i blago pulsiranje u tom delu ponekada.
Da li si uspela da saznas uzrok?
Hej castor. Zbog vrtoglavica sam još u međuvremenu radila MR mozga i nalaz je uredan. Neurolog mi je rekao da nije ništa strašno i da počnem lagano vježbati i da će biti bolje. I stvarno je tako :)
Slao me na rtg vratne kralježnice. Nalaz od rtg*a pokazuje zaravnjenje jedne strane pa kažu da i od toga može biti takvo pusliranje.
To trnjenje ti se najčešće javlja vezano uz probleme sa vratnom kralježnicom. Jesi li to kontrolirao? To mi je baš neurolog rekao. Da takvi trnci i čak pečenje i bol iznad vrata nisu uzrokovani bolestima glave :wink:
A i to što kao što sedefata kaže, postoji mogućnost da je od umnjaka ako ti raste :wink:
Odgovori