pulsiranje u anusu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jelena00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2011 10:45 pm

pulsiranje u anusu

Post od jelena00 »

Kao sto u naslovu pise,ovaj problem imam godinama,ali u zadnje vreme je sve cesci. Skoro stalno osecam to. Veoma je neprijatno,nocu ne mogu da spavam. Zanima me da li neko zna u cemu je problem? Unapred hvala.
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Re: pulsiranje u anusu

Post od mladic »

Kako se hranis ? Jel sedis dugo(na poslu, pred tv-m, uopsteno...). Mozda su hemoroidi ? Meni su skoro otkrili hemoroide prve grupe i mislim da zbog toga osecam, ali kod mene je to prilicno retko i bezbolno...

U svakom slucaju poseti doktora, pogotovo ako te muci duzi period :)
jelena00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 06, 2011 10:45 pm

Post od jelena00 »

Predpostavljam da su hemoroidi, ali ne bih kod doktora :oops: . i kod mene je bezbolno,samo sto me jako nervira ponekad taj osecaj ... :( jel koristis neku mast ili nesto?
mladic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 7:48 pm

Post od mladic »

Ne koristim mast, ali koristim "Phlebodia" tablete koje mi je prepisao gastroenterolog(ne bih preporucio da ih uzimas sama posto valjda imaju uticaj na sve vene u organizmu), a imam i neke probleme sa debelim crevom pa sam na dijeti koja ujedno pogoduje i lecenju hemoroida(bez zacinjenog, slatkog, ljutog, gaziranog i alkohola).

Ja bih ti preporucio da odes kod doktora jer mislim da ako se ne regulisu na vreme mogu da ti prirede dosta neprijatnosti(a i ne mozes da znas da ih imas dok te doktor ne pregleda ;) ). U svakom slucaju izbegavaj ljuto, jedi sto vise kuvanog a manje brze hrane, sedi sto manje i uzimaj sto vise tecnosti... Ja zadnjih 20 dana kako uzimam terapiju i drzim dijetu nijednom nisam osetio to golicanje/pulsiranje, nisam imao ni krv u stolici, a i nema govora o peckanju/bolu pri obavljanju nuzde.
Odgovori