Puls
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kapi ako si dobio znachi da si bio kod lekara, koji je trebalo da ti napishe nachin korishcenja, ako nisi bio kod lekara onda necu da komentarishem lechenje na svoju ruku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pa citao sam na netu dosta o tome, i sad poshto su mi svi nalazi odlicni i sve sam proverio od cega moze da mi bude povishen krvni pritisak , sem tog ocnog koji nisam stigo da proveerim...I sad cita osam mnogo o njemu i kaze da povecava krvni pritisak za 20, a tako je i moj pritisak i josh kazhe da se javlja na jednom oku i da shto vishe se ceka pocinju mrlje da nastaju i to....a ja sam uporedjivao jedno i drugo i tacno sam provalio da na jednom nije ostrina kao i na drugom....i sve se poklapa....i sacu da idem kod ocnog za neki dan....pa samo cisto informativno pitam koliki je vremenski period lecenja...
Pa napisao sam jos napocetku....Radio sam kompletnu laboratoriju znachi svi su rezultati odlicni jer sam trenirao 8 godina kosarkui to.... Onda secer u proseku , sve je bilo ok ....I od cega onda povisen krvni pritisak oko 140/85 mada je sad 130/75 ali o5 ni to nije ok....Jedino shto nisam proverio je ocni pritisak, pa sam samo hteo unapred da znam kako ide lecenje....nema ni veze , hvala u svakom slucaju...
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Od toga sto si sam sebi podigao pritisak u tom momentu razmisljajuci koliki ce da bude....I od cega onda povisen krvni pritisak oko 140/85
Ko ti je to rekaomada je sad 130/75 ali o5 ni to nije ok....

Kazem ti, ti si slucaj za psihijatra i sto ranije to uvidis, to bolje po tebe. Hipohondrija se razvija relativno brzo, sledece sto te ceka su anksiozni napadi, a oni vode u depresiju. Nema potrebe da obavljas bilo kakve pretrage, samo idi kod lekara opste prakse i trazi uput za adolescentskog neuropsihijatra. To je jedino sto ti moze pomoci...
I opet ne znam, gde si nasao ocni pritisak

Cogito ergo doleo....