Puls

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Kapi ako si dobio znachi da si bio kod lekara, koji je trebalo da ti napishe nachin korishcenja, ako nisi bio kod lekara onda necu da komentarishem lechenje na svoju ruku!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
FakeFull
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 29, 2009 5:50 am

Post od FakeFull »

ja sve ovo pishem, zato shto bi znao neshto unapred, jer se mnogo plasim...na svoju ruku da uzimam kapi i to...nego samo otprilike vremenski koliko se stavljaju....?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Otkud ti to da se radi o ocnom pritisku????
Cogito ergo doleo....
FakeFull
Novi član
Novi član

Post od FakeFull »

Pa citao sam na netu dosta o tome, i sad poshto su mi svi nalazi odlicni i sve sam proverio od cega moze da mi bude povishen krvni pritisak , sem tog ocnog koji nisam stigo da proveerim...I sad cita osam mnogo o njemu i kaze da povecava krvni pritisak za 20, a tako je i moj pritisak i josh kazhe da se javlja na jednom oku i da shto vishe se ceka pocinju mrlje da nastaju i to....a ja sam uporedjivao jedno i drugo i tacno sam provalio da na jednom nije ostrina kao i na drugom....i sve se poklapa....i sacu da idem kod ocnog za neki dan....pa samo cisto informativno pitam koliki je vremenski period lecenja...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

:o :o :o :o Ja sam u soku... A koliki ti je krvni pritisak??
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

DA LI SI TI ISHAO KOD LEKARA UOPSHTE?

ILI SVE OVE DIJAGNOZE SAM SEBI POSTAVLJASH CHITAJUCI CHLANKE PO INTERNETU?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
FakeFull
Novi član
Novi član

Post od FakeFull »

Pa napisao sam jos napocetku....Radio sam kompletnu laboratoriju znachi svi su rezultati odlicni jer sam trenirao 8 godina kosarkui to.... Onda secer u proseku , sve je bilo ok ....I od cega onda povisen krvni pritisak oko 140/85 mada je sad 130/75 ali o5 ni to nije ok....Jedino shto nisam proverio je ocni pritisak, pa sam samo hteo unapred da znam kako ide lecenje....nema ni veze , hvala u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

.I od cega onda povisen krvni pritisak oko 140/85
Od toga sto si sam sebi podigao pritisak u tom momentu razmisljajuci koliki ce da bude...
mada je sad 130/75 ali o5 ni to nije ok....
Ko ti je to rekao :o :o :o :o :o :o :o :o :o Bolji pritisak covek ne moze da ima... Mada je to jako individualno. Nekome kome je normalan pritisak 90/60, to je povisen, ali neko ima normalan 125/75 i on se uzima kao referenca za idealan pritisak...

Kazem ti, ti si slucaj za psihijatra i sto ranije to uvidis, to bolje po tebe. Hipohondrija se razvija relativno brzo, sledece sto te ceka su anksiozni napadi, a oni vode u depresiju. Nema potrebe da obavljas bilo kakve pretrage, samo idi kod lekara opste prakse i trazi uput za adolescentskog neuropsihijatra. To je jedino sto ti moze pomoci...

I opet ne znam, gde si nasao ocni pritisak :o :o :o. Postoje razne druge, gore bolesti... Kako ti nije palo na pamet da imas tumor na mozgu koji pritiska neki krvni sud, pa odatle povisen pritisak??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
FakeFull
Novi član
Novi član

Post od FakeFull »

e sad nisam tolko ukljuchen :D fala ....
Odgovori