Juče sam imala nezgodu prelazeći ulicu, spotakla se, pala i udarila glavom o asfalt pri čemu mi je pukla arkada. Otišla sam do hitne pomoći gde su mi tek ovlaš očistili ranu tapkanjem i zalepili flasterima. Iako je rana bila dosta velika, nisu ušivali. Poslali su me na rtg glave, pa pošto je utvrđeno da nema nikakvih fraktura, poslali me kući uz napomenu da 7 dana ne kvasim ranu i da se u ponedeljak javim svom lekaru.
Rana me je sinoć jedva bolela, nije bilo nikakvog otoka. Danas je počelo da otiče, prvo gornji kapak, zatim i podočnjak koji su se jako zacrveneli i blago pomodrili, kao da se krv slila tamo. Počelo je da boli i u predelu jagodične kosti. Imam osećaj kao da mi je otekao zub, iako to nije slučaj.
Moje pitanje je da li je normalno da tek naknadno otiče ili bi bilo bolje da se opet uputim u hitnu pomoć?
Pukla arkada
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Pukla arkada
sve je ok ... normalno je sve sto si opisala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pukla arkada
Па требало је да хладиш ткиво око повреде. Сећам се особе која је само главом ударила о шипку док је стајала у јавном превозу како је добила црне шљиве око очију и на све стране.