Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Evo ovako,htela bih da me neko posavetuje,kako bih mogla da zalecim svoje rane koje su prisutne vec 3 meseca,koristila sam razne kreme,ali niti jedna mi nije od pomoci
Htela bih da pitam da li mozda neko zna neku kremu ili antibijotik da mi ubrza zaraastanje..
Evo jedna slika kako bi vam pomogla
Избегавај кортикостероиде, а нису пожељне ни хидратантне креме јер поспешују развој инфекције.
Натапај прсте воденим раствором соде бикарбоне, али наравно претходно је потребно опрати их да би раствор допро до коже. После натапања раствором мислим да би могла да малко намажеш Пантенол маст (не крему него маст).
Ниси ми рекла да ли користиш рукавице у свакодневном животу.
"Dejanbg" Ne bole me sami prsti nego me rane bole, tj ta nova koza, jer mi se debeo sloj koze oljustio od kreme i sada imam novu meku, kozu i jako je osetljiva i tamo gde se kida sloj debele stare koze i nove imam ranice. Prsti su mi hladni ali to mi je i inace tako zbog cirkulacije.
Pa zbog cirkulacije i pitam, jer sem problema sa samom kožom problem može biti i zbog cirkulacije... Otišao bih na još jedan pregled kod dr, nemojte sami mazati ništa na svoju ruku, a vrstu/materijal rukavica svakako promenite da vidite da li će biti boljitka.