Pubertet kod decaka agresivnost i cudno ponasanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Abarth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2017 2:37 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pubertet kod decaka agresivnost i cudno ponasanje

Post od Abarth »

Molim za odgovor, ili bar neki savet ..mišljenje.
Imam sina 14 god. Supruga i ja smo razvedeni već dve godine.Sin zivi sa majkom ,vidjamo se svakog drugog vikenda i cujemo telefonom. Prvih 8 meseci posle razvoda nisam imao kontakta sa sinom jer mu je majka branila ..to je uredjeno . On sada zeli vise kod mene da prebiva ali majka i dalje brani i tu nastaju problemi.
Ima ih jos..

Radi se o dečaku (14 god.) koji trenutno doživljava pubertet. U fizičkom smislu, sve uobičajeno svima dobro poznato tipa: malje, razvoj mišića itd.

Ali veliki problem je njegova neverovatna agresivnost u svakoj raspravi. Najčešće sve počne oko priče o školi (izuzetno malo uči,ocene su jako loše), mnogo je vezan kao i drugi za mobilni i internet. Hoce da se svadja odgovara... Nikako se ne može smiriti, i ne pada mu na pamet da uopšte nekog sasluša.

Vrhunac koji me je izuzetno zabrinuo pa Vam se obraćam bio je kada je usred svog veoma besnog nastupa šutnuo člana porodice ( Dedu )

A sto se najskorije desilo je da se obukao u majćinu žensku garderobu i stikle slusalice na uši i ogledao se i pevao....
Zabrinuti otac!!!!!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pubertet kod decaka agresivnost i cudno ponasanje

Post od aaaca »

Па једино ми за почетак пада на памет искрен разговор: да сину признаш да си забрљао, оженио се са лошом женом, ниси се трудио у браку, ко зна шта још забрљао у васпитању и да он због свега тога има такав карактер.
Odgovori