Psorijaza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od judith »

Inace - puva terapija je veoma pomogla mojoj baki i tetki koje takodje imaju psorijazu, ali u nekom jednostavnijem obliku. Tokom godine idu na puva terapiju, a leti provode dosta dana na moru i skoro da nemaju problema!
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Kada javite o kom leku je rec, moci cu da vam dam konkretno misljenje. Ne znam zasto ali mi se "javlja" da je rec o kortikosteroidima?
zlatko.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 7:03 pm

Post od zlatko. »

judith napisao:Moj tata ima psorijazu koja u jednom trenutku dosla u veoma ozbiljnu fazu, cak je imao i upalu zglobova koja je posledica iste. Dobio je neki nov lek (u obliku injekcija) koji mu je predlozila profesorka na reumatoloskom institutu i sada je potpuno ok. Psorijaza se povukla , nema probleme sa zglobovima.
Cim saznam kako se zove - javljam.
poz
pa posajli mi ime na taj lek.Hvala
ijamia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:56 am

Post od ijamia »

Zdravo svima. Ja imam psoriazu vec dve godine, a zadnjih devet meseci sam pocela da koristim neki melem, koji mi je jako pomogao. Imala sam rane po rukama, i na laktovima, posle 15 dana koriscenja tog melema prosle su mi sve te rane po rukama, a na laktovima ima jos "ostataka", ali se povlaci. Melem se zove IVINA MAST, http://www.ivinamast.co.yu/latin/index.htm
licno bih je preporucila! Nadam se da ce jos nekome pomoci ovaj melem kao sto je meni
Odgovori