psorijaza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
oskar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 04, 2002 2:00 am

Post od oskar »

Molim vas da mi pomognete, uputite na način lečenja psorijaze.Promene na koži su zahvatile celo telo mog 26. togodišnjeg sina.Unapred hvala.
ilankovn
Moderator
Pridružio se: Sub Jun 29, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ilankovn »

U kom gradu zivite?
oskar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 04, 2002 2:00 am

Post od oskar »

Živimo u Somboru.Pre tri meseca su mu se pojavile fleke na koži, prvo na rukama da bi ubrzo galopirajuće se proširile na skoro celo telo.Svi nalazi krvi, briseva nosa i grla so OK, dijagnoza lekara specijaliste ja "psorijaza"i prepisana mu je neka mast i tablete koje nisu delotvorne.Bolest se i dalje širi i zahvata sve veći deo tela.
Dali je to uzrokovano psihičkim stanjem?
Uputite me na neki sajt gde se mogu više informisati o toj bolesti i kakvo je Vaše mišljenje o masti dr.Višnjiča.
ilankovn
Moderator

Post od ilankovn »

Predlazem Vam konsultaciju i eventualnu dopunsku dijagnostiku na Koznoj klinici u Novom Sadu ili Beogradu ili Segedinu, i tek nakon toga odluku o primene odredjene terapije.
Psihicko stanje ima udela u pojavi manifestacija bolesti, kao i eventualni hormonalni poremecaj, konzumiranje alkohola, deficit vitamina i neodgovarajuca ishrana. Treba konsultovati i Neuropsihijatra i Endokrinologa.
ilankovn
Moderator

Post od ilankovn »

Predlazem Vam konsultaciju i eventualnu dopunsku dijagnostiku na Koznoj klinici u Novom Sadu ili Beogradu ili Segedinu, i tek nakon toga odluku o primene odredjene terapije.
Psihicko stanje ima udela u pojavi manifestacija bolesti, kao i eventualni hormonalni poremecaj, konzumiranje alkohola, deficit vitamina i neodgovarajuca ishrana. Treba konsultovati i Neuropsihijatra i Endokrinologa.
ivan78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 30, 2002 2:00 am

Post od ivan78 »

Pokusajte da se javite na Dermatolosku kliniku u Novom Sadu kod prof.dr Verice Djuran...
Informisite se za pregled na telefon centrale:
021/612-022 i trazite gore navedenu kliniku da biste zakazalipregled..
Srecno
psxdclab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2004 1:00 am
Kontakt:

Post od psxdclab »

da postoji jedan dobar tretman sa ribicama trenutno sam na tom tretmanu i mogu ti reci da sam sad na pola puta i da je puno bolje ako te zanima javi se [email protected]
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: psorijaza

Post od korsbag123 »

The particular specific cloth produced the particular materialing provides the almighty warmthpreservation result.Canada Goose Sale understanding that my partner and i mayrecommendthey carry out a great ultrasound also.Canada Goose Torontounderstanding that in Canada Goose Victoria Parka case a medical doctor at any time claims simply no make them carry out whichever it really is which you need. it really is your infant so you could have the particular point out thus,Canada Goose Outlet although you'ren't a health care provider! Canada Goose Chateau Parka We have realized this kind of together with my own animals.http://www.sales-canadagoosetoronto.com/
Alberto_Cuba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:23 pm

Re: psorijaza

Post od Alberto_Cuba »

Ukoliko ste zainteresovani da u Srbiji kupite preparat coriodermina, kontaktirajte me. Reč je o 100% kubanskom leku koji daje izuzetne rezultate.

Obaveštenje o terapiji koja se primenjuje na Kubi:
http://www.histoterapia-placentaria.cu/ ... iasisi.htm

Alberto
061/ 20-789-15
[email protected]
Odgovori