psiholoski znoj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 05, 2005 11:24 am

psiholoski znoj

Post od bros »

KONSTANTNO U ZADNJIH PAR GODINA OSEĆAM JAK MIRIS MOKRAĆE. TUŠIRAM SE DVA PUTA DNEVNO, MEĐUTIM TO NIŠTA NE POMAŽE. SVI NALAZI MOKRAĆE I KRVI SU U REDU. TESTIRAO SAM SE NA HLAMIDIJU, RADIO URINOKULTURU, BIO KOD UROLOGA, DERMATOLOGA I SVE JE U REDU. DOKTORI SUMLJAJU NA PSIHOLOŠKI ZNOJ, ODNOSNO DA MI JE TAJ MIRIS ''PROBIO'' ZBOG STRESA. KORISTIO SAM BROMAPEZAN, PERSEN, NA POLNI ORGAN SAM NANOSIO KALIJUM PERMANGANAT I SODU BIKARBONU NE BI LI SE NEUTRALISAO TAJ MIRIS, MEĐUTIM NIŠTA MI NE POMAŽE.
MOLIM VAS ZA POMOĆ, JER MI JE JAKO NEUGODNO ( I DRUGI OSEĆAJU TAJ MIRIS), TE NEMAM NORMALAN DRUŠTVENI ŽIVOT.
ČUO SAM ZA NEKE TABLETE KOJE KADA SE POPIJU OSLOBAĐAJU PRIJATAN MIRIS KROZ PORE I TAKO NEUTRALIŠU TAJ MIRIS. DA LI ZNATE KAKO SE ZOVU I GDE SE MOGU NABAVITI? DA LI POSTOJE NEKE DRUGE METODE ZA REŠAVANJE OVOG PROBLEMA, JER MI JE JAKO HITNO (MAKAR BILE I HIRURŠKE)?
HVALA.
Nakon svih pregleda mi je konstantovan psiholoski znoj koji se najjace ispoljava na predelu prepona, cak i nakog samog tusiranja. Ne pomaze ni soda bikarbona. Da li postoje neke tablete za neutralisanje tog neugodnog mirisa ili neka druga metoda.
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Koliko vode pijes dnevno? (ali bas vode, ne druge tecnosti)
Jako je bitno da unosis najmanje 2 l ciste vode dnevno. Probaj, ali rezultate mozes videti tek za nekih mesec, dva.
Nisam lekar, ali sam ovo negde jednom vec procitala.
bros
Novi član
Novi član

PSIHOLOŠKI ZNOJ

Post od bros »

PIJEM DOSTA VODE DNEVNO, UGLAVNOM MI MOKRAĆA BUDE BELE BOJE. NE PIJEM ALKOHOL, ALI SAM RANIJE DOSTA PIO GAZIRANIH PIĆA.
Nakon svih pregleda mi je konstantovan psiholoski znoj koji se najjace ispoljava na predelu prepona, cak i nakog samog tusiranja. Ne pomaze ni soda bikarbona. Da li postoje neke tablete za neutralisanje tog neugodnog mirisa ili neka druga metoda.
sprle
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2005 2:39 am

Post od sprle »

Mozda da povedes racuna o ishrani, da proanaliziras sta unosis. Da li je to mozda zacinjena hrana, da li uzimas mnogo sira i mlecnih proizvoda, mesa, da li pusis i slicno. Pa da probas da promenis par dana makar ishranu, jedi vise presnog voca i povrca, mozda ti malo pomogne. Srecno
bros
Novi član
Novi član

Post od bros »

SA ISHRANOM BI TREBALO DA JE SVE U REDU. NALAZI KRVI I URINA SU DOBRI. PROVERIO SAM SVE ELEKTROLITE I PROTEIN U KRVI I SVE JE OK.
bros
Novi član
Novi član

Post od bros »

GOTOVO SAM SIGURAN DA TAJ NEPRIJATAN MIRIS DOLAZI IZ URETRE( IZ KANALA). NIJE NIŠTA SPOLJA.
princezica88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:38 pm
Kontakt:

Post od princezica88 »

Cula sam da persen moze da izazove cudan miris mokrace,pa ako si koristio persen duze vreme mozda je zbog toga...
Bloker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 7:15 pm

Post od Bloker »

Nemoj ovo shvatiti kao zezanje, ali ako je miris čudan samo u tvom toaletu, a kad mokriš van kuće nema ga, kupi sredstva za čiščenje i temeljno očisti šolju...
princezica88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:38 pm
Kontakt:

Post od princezica88 »

Bloker napisao:Nemoj ovo shvatiti kao zezanje, ali ako je miris čudan samo u tvom toaletu, a kad mokriš van kuće nema ga, kupi sredstva za čiščenje i temeljno očisti šolju...
mislim da se tebi nisam obratila...a da ti pojasnim, cula sam da moze izazove, ja licno nemam probleme s tim, samo kazem coveku da bi to moglo da bude ako koristi persen...a ti ako hoces dodji kod mene pa onjusi moju wc solju, da ne bi dolazilo do zabune ... :wink:
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

heheheheheheh
Odgovori