Zlatiborac: znam, zato i trazim savet,isla sam kod psihologa,par meseci,na terapiju zvanu transakciona analiza.poslednja "seansa" me toliko smorila da sam bila u bedaku sve vreme boravka na moru...možeš li to zamisliti...i odustala sam..moja velika mana,brzo pokleknem....a ne bih kod psihijatra,možda grešim i zvučim kao osoba puna predrasuda,ali ja njih zamišljam kao stručnjake koji se odmah hvataju za recepte...a ne treba mi i ta zavisnost od lekova...... dugo radim na sebi,sa težnjom da popravim svoje stanje,tako da sam došla do zaključka da sam i anksiozna,ovo kažem bez ikakve namere da budem pametna kako sebi sama postavljam dg,već je ,rekla bih,lakše kad problem ima ime...znaš odakle da počneš,i kako da mu priđeš
Inače volim da čitam,stvarno,pročitala sam dosta knjižica(između ostalog)na temu psihologije,možda isuviše šunda...ali više nemam koncentraciju ni za čitanje,a kamoli nešto drugo,dosta sam rasejana...
Da,negde sam našla da je
drbgd postavio link na sajt o anksioznosti,poskidala sam sve na comp pa ću da iščitam ,polako,,,možda se nađe nešto..
LJUDI,HVALA ŠTO SE JAVLJATE,BAŠ MI ZNAČI !