U nedoumici sam da li da trazim psihijatrijsko vestacenje,ali nisam siguran da li iz moje pozicije to mogu i kuda bi me to odvelo.
Zanima me sve u vezi toga,ali ne bih da pricam o tome javno vec preko poruka,nadam se da mozete da me razumete
Psihijatrijsko vestacenje,pomoc?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Psihijatrijsko vestacenje,pomoc?
Da li mozete da mi preporucite nekog vestaka,molim vas?
ne moze niko da ti preporuci vestaka, ides kod onog gde si odredjen , osim ako imas "veze"zeljk napisao:Da li mozete da mi preporucite nekog vestaka,molim vas?
spisak svih veštaka poseduje bilo koja advokatska kancelarija a odabir vrši sam klijent osim ako nije u pitanju sudski proces pa to određuje sud ili se na sudsku preporuku daje sloboda klijentu u odabiru veštaka.
samostalno angažovanje veštaka ima svoju težinu ali ne takvu koja bi mogla presudno da utiče na eventualnu odluku suda.druga je stvar ako samo veštačenje zatraži sudija ,tačnije sudsko veće.
sve u svemu,psihijatriska veštačenja u sudskoj praksi imaju rezultata samo ako je u pitanju krivica.Za sve ostale vidove sporova ne tretiraju se puno...
samostalno angažovanje veštaka ima svoju težinu ali ne takvu koja bi mogla presudno da utiče na eventualnu odluku suda.druga je stvar ako samo veštačenje zatraži sudija ,tačnije sudsko veće.
sve u svemu,psihijatriska veštačenja u sudskoj praksi imaju rezultata samo ako je u pitanju krivica.Za sve ostale vidove sporova ne tretiraju se puno...
potrebno mi je da se posavetujem sa vestakom pre nego sto zatrazim vestacenje
stvar je u tome da sam ja lagao psihijatra,dobio dijagnozu sa kojom nemogu nista da uradim,samo sam sebi naskodio,sada sam se pokajao i hocu da trazim vestacenje,ali se bojim posledicazeljk napisao:potrebno mi je da se posavetujem sa vestakom pre nego sto zatrazim vestacenje