Prstenasto crvenilo i svrab
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 14, 2014 7:49 pm
Prstenasto crvenilo i svrab
Nova sam, pa se ne snalazim bas na forumu. Elem, http://forum.krstarica.com/showthread.p ... lo-i-svrab na ovom sajtu (forum krstarica) je slika koja ce vam pomoci u mom problemu. Imala sam dodira sa drugaricinom mackom i na 5 mesta dobila to prstenasto crvenilo pre mesec dana. Na ledjima dva komada (veceg obima) i tri na nogama - butinama (manjeg obima, mozda precnika 1cm). Isla sam kod dermatologa, radila sam bris u laboratoriji koji medjutim nije nasao prisustvo gljivice. A sama doktorka je posumnjala na to pre laboratorije. Pre odlaska kod dermatologa sam mazala kansen mast, pa mi je apotekarka dala nistatin (tako nesto). Posle dermatologa i laboratorije, doktorka mi je dala Triderm krem. Posto uskoro treba da idem na more toliko sam postala opsednuta ovim da se samo zagledam da li mi se negde prosirilo. Triderm je pomogao, ali su ostale fleke. Medjutim na 3 mesta mi izgleda kao da se vraca bakterijica, tipa precnika 3mm. A i na starom mestu, ili dva stara mesta mi se vracaju nazad kao crvene tackice po obodima, kao da mi se gljivica vraca ili sta god da je.Ocajna sam zbog toga i da li vi mozete da mi preporucite nesto sto bi mi pomoglo pored ove kreme?