prst

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
maxa96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 9:13 am

prst

Post od maxa96 »

pozdrav svima, pre 2 treninga osetio sam da me poprilicno boli palac na desnoj nozi dok sam sutao.. nakon toga sam imao jos jedan trening gde me je takodje palac poprilicno boleo.. palac mogu da savijam, dok hodam ne boli me ni malo.. problem pored toga sto me boli dok sutam je sto je malo otekao i nekih 2 cm ispod nokta, prema nozi, se stvorila nekakva "crtica" ;O i sa strane je malo modro.. cudno je to sto me ne boli uopste u tom delu gde je prst malo modar.. Ali, postoji jedna tacka(mislim da je to kost :D ) gde kad pritisnem onda me zaboli.. sta mislite da je? inace, igram fudbal i ovo ce mi sigurno biti najvaznija sezona... :/ u krajnjem slucaju ako je slomljen ili je neka kost napukla ili sta vec koliko traje oporavak i da li ce nakon oporavka biti posledica? tipa bol dok sutam i slicno? eh...
maxa96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 9:13 am

Re: prst

Post od maxa96 »

samo da se razumemo ja ne ocekujem odgovor da li mi je prst slomljen posto to ne moze da se utvrdi bez snimka, vec me zanimaju vasa misljenja tj. da li vi mislite da li je slomljen ili ne i odgovri na ostala pitanja :)

hvala
Odgovori