Prosirene vene u trudnoci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
veverica07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prosirene vene u trudnoci

Post od veverica07 »

U 34 nedelji trudnoce sam u prvoj trudnoci pojavile su mi se vene tada je bilo dovoljno samo da nosim elasticne zavoje i mazem kreme,medjutim u drugoj trudnoci se stanje mnogo pogorsalo sada su mi prepisali carepe koje moram da nosim non stop.U Nisu ih ima samo u jednoj apoteci i kostaju 7.550 din,posto nemogu da ih priustim postoji li mogucnost neke zamene.Carape su VENOTRON.Hvala!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Postoji - elasticni zavoj. Bolji je od carapa i neuporedivo jeftiniji. Ili uzmite male decje hulahopke i isecite gornji kraj i stopala, pa navucite na potkolenice.

Flebolozi su postali bas gramzivi za novac, to sto prodaju za tolike pare je cista pljakca i bezobrazluk.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
veverica07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veverica07 »

Hvala na odgovoru,sto se tice elasticnog zavoja koristim ga ali mi je neudoban raznize se ili mi se usece u nogu ali unihop moram probati,HVALA
Primavera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 9:37 pm

Post od Primavera »

dr ivica napisao:Postoji - elasticni zavoj. Bolji je od carapa i neuporedivo jeftiniji. Ili uzmite male decje hulahopke i isecite gornji kraj i stopala, pa navucite na potkolenice.

Flebolozi su postali bas gramzivi za novac, to sto prodaju za tolike pare je cista pljakca i bezobrazluk.
Kako da znamo koju velicinu tih decjih carapa da uzmemo?
Odgovori