Prosirene vene

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ljiljanal56
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2011 2:06 pm

Prosirene vene

Post od ljiljanal56 »

Pre godinu dana je utvrdjeno da mi je prosirena vena na levoj nozi kada sam imala nesnosne bolove, tako da nisam mogla da lako hodam, pa mi je iz tih razloga snimana leva noga i od terapije mi je dato da pijem tetrazepam i raptek K/duo, ali sada svremena na vreme osecam bol u predelu butina i leve i desne noge, ali ne cela butina vec se bol javlja sa premestanjem sa mesta na mesto,a takodje imam dosta popucalih kapilara kod cuklja leve noge. E sad me zanima sta je uzrok tome i dali ja sad treba ponovo da se obratim specijalisti ??
dimitar64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 08, 2011 8:08 am

Re: Prosirene vene

Post od dimitar64 »

ljiljanal56 napisao:Pre godinu dana je utvrdjeno da mi je prosirena vena na levoj nozi kada sam imala nesnosne bolove, tako da nisam mogla da lako hodam, pa mi je iz tih razloga snimana leva noga i od terapije mi je dato da pijem tetrazepam i raptek K/duo, ali sada svremena na vreme osecam bol u predelu butina i leve i desne noge, ali ne cela butina vec se bol javlja sa premestanjem sa mesta na mesto,a takodje imam dosta popucalih kapilara kod cuklja leve noge. E sad me zanima sta je uzrok tome i dali ja sad treba ponovo da se obratim specijalisti ??
lek je u crnom vinu od sorte vranac.kod nas pravi jedan lek sa vinom i pomaze.tesko ga je piti ali je lekovito.i postoji lek sa semenom od magdanosa.medicina pomaze al sporo i ne moze izleciti vene.lek je u alternativnoj medicini.ja imam tromboflebitis nalevoj nozi i primio sam 100 kleksana i nisto...malo podobrenje ?inace ja sam iz skoplja.i mene su predlagali operaciju ali sada je puno bolje i bez operacije.za vise informacije moj email je [email protected]
Markoni88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 10:39 pm

Post od Markoni88 »

Pozdrav svima. Imam prosirenu povrsinsku venu sa cvorovima na povrsini kvadricepsa i kolena, pretpostavljam da su zalisci popustili. Interesuje me da li postoje negativne posledice ukoliko bih je hirurski odstranio ? Pitanje se odnosi na kvalitet daljeg funkcionisanja kardovaskularnog sistema, jer sam aktivan vezbac, sport, teretana i sl. Hvala unapred !
Snezana123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2014 12:36 pm

Post od Snezana123 »

Problemi sa proširenim venama se mogu vrlo jednostavno rešiti operacijom vodenom parom. Ova metoda je potpuno drugačija od klasične operacije koja se uglavnom koristila do sada. Vrlo je jednostavna, bez velikih rezova, a oporavak je znatno kraći nego posle operacije laserom ili klasičnom operacijom. Posle samo dva, tri dana ćete se osećati kao da uopšte niste bili na operaciji.
Odgovori