proširene vene na nogama
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
proširene vene na nogama
Pre 2 godine u toku trudnoće počele su da mi se ispoljavaju vene na nogama.Od tada je sve gore i gore...imam plave izbočine debljine prsta i po listovima i po butinama..naročito kada je toplije vreme osećam tegobe:težinu,toplotu, peckanje u nogama...Bila sam u VACUSAC centru ali nisam zadovoljna tretmanom...Molim Vas preporučite mi šta da radim i kod kog lekara da idem.Imam samo 30 godina i to mi je ne samo estetski problem već se zbog ovoga neću usuditi da rodim još jednu bebu. Hvala unapred
Pravac kod doce! Angiolog je lekar specijalista za krvne sudove svih vrsta. Ne znam doduse gde ih ima, sigurna sam da ih nema po Domovima zdravlja, znaci treba ti neki KBC ili poliklinika.
Nisam strucnjak, ali nemoj da se ubijas u pojam i mislis da nece biti druge bebe zbog toga. Sa nekim terapijama, kontrolama i predostroznostima ces nadam se ipak uspeti da ostvaris jos jednu trudnocu. Sto se terapije tice , cula sam da je dobro piti vitamin C i E, valjda zajedno jacaju zidove kr.sudova.
Nisam strucnjak, ali nemoj da se ubijas u pojam i mislis da nece biti druge bebe zbog toga. Sa nekim terapijama, kontrolama i predostroznostima ces nadam se ipak uspeti da ostvaris jos jednu trudnocu. Sto se terapije tice , cula sam da je dobro piti vitamin C i E, valjda zajedno jacaju zidove kr.sudova.