proširene vene na nogama

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
djidji
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 4:58 pm

proširene vene na nogama

Post od djidji »

Pre 2 godine u toku trudnoće počele su da mi se ispoljavaju vene na nogama.Od tada je sve gore i gore...imam plave izbočine debljine prsta i po listovima i po butinama..naročito kada je toplije vreme osećam tegobe:težinu,toplotu, peckanje u nogama...Bila sam u VACUSAC centru ali nisam zadovoljna tretmanom...Molim Vas preporučite mi šta da radim i kod kog lekara da idem.Imam samo 30 godina i to mi je ne samo estetski problem već se zbog ovoga neću usuditi da rodim još jednu bebu. Hvala unapred
djidji
Aktivan član
Aktivan član

Post od djidji »

Alooo? Doktori,dokoličari, ljudi dobre volje....hoće mi neko bar odgovoriti
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

Post od dundica »

Pravac kod doce! Angiolog je lekar specijalista za krvne sudove svih vrsta. Ne znam doduse gde ih ima, sigurna sam da ih nema po Domovima zdravlja, znaci treba ti neki KBC ili poliklinika.
Nisam strucnjak, ali nemoj da se ubijas u pojam i mislis da nece biti druge bebe zbog toga. Sa nekim terapijama, kontrolama i predostroznostima ces nadam se ipak uspeti da ostvaris jos jednu trudnocu. Sto se terapije tice , cula sam da je dobro piti vitamin C i E, valjda zajedno jacaju zidove kr.sudova.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Trebala bi koristiti neke preparate koji u svom sastavu imaju i divlji kesten koji jaca zidove, kao sto je Erbaven gel i Erbaven kapsule. I nije lose da koristis carape za vene, ali ako ides kod lekara, sacekaj onda i njegov savet.pozz
djidji
Aktivan član
Aktivan član

Post od djidji »

Hvala Marijaft,hvala dundice...negde cu već da potražim preporuku nekog lekara kad vi ne znate nikoga...Guglajući popodne naišla sam na blog estetskog hirurga dr. Bojana Ćirića...čule ste nešto o njemu? preporuku,kritiku iskustvo?
Odgovori