Upravo sam primetio da mi se dosta izraze vene na desnoj strani glave tokom treninga (treniram kod kuce, trcanje, sklekovi, nesto malo tegovi, mada tegove nisam koristio danas, prestao sam sa treningom kada sam video vene, tako da nisam ni dosao do dela sa tegovima),pa ako neko zna iz kog razloga se ovo desava ( da li je normalna pojava ili ne) da mi kaze. Ranije nisam primetio da se toliko izdefinisu vene na glavi, mozda do toga sto nisam preterano ni zagledao, ali mi je cudno. Imam povisen secer u krvi, nemam dijabetes vec je dijagnoza hiperglikemija, pa moram da drzim dijabeticarsku dijetu. Da li je moguce da jednostavno zbog toga sto srce brze pumpa krv usled napora ili ? Meni se inace primeti vena uz slepoocnicu i kada ne treniram sa leve strane glave ( kada se sagnem pogotovo ).
Prilazem i sliku.
http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... 185142.jpg
Prosirene vene na glavi tokom treninga
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Prosirene vene na glavi tokom treninga
То је сасвим нормално. Да ли имаш некога у породици ко има проширене вене?
Читао сам да су неки решили проблем са шећером редовном употребом домаћег кефира.
Читао сам да су неки решили проблем са шећером редовном употребом домаћег кефира.
E odlicno, hvala punoaa_aca napisao:То је сасвим нормално. Да ли имаш некога у породици ко има проширене вене?

Hvala i za ovaj savet za secer

Знам да је сусам одличан за шећер, исто као домаћи парадајз сок и цимет. За чајеве не знам. Можеш да провериш у Институту "Јосиф Панчић". Имаш адресу на мом сајту под Линкови, Здравље, Чајеви.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hiperglikemija nema veze puno sa 'problemom' koji pominjete! Ali svakako da morate da ste na dijeti i da regulishete unos secera, i prostih i slozenih i vocnih! Potrazite pomoc nutricioniste ukoliko niste dovoljno upoznati sa sastavom namirnica koje jedete!
Naprezanje vena je sasvim normalno ukoliko ste u treningu, samo vodite racuna da pravilno trenirate, da imate pauze izmedju serija vezbi, da unosite dovoljno vode i da ne provodite previse vremena u statichkim kontrakcijama!
Naprezanje vena je sasvim normalno ukoliko ste u treningu, samo vodite racuna da pravilno trenirate, da imate pauze izmedju serija vezbi, da unosite dovoljno vode i da ne provodite previse vremena u statichkim kontrakcijama!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.