Propranolol,Propafen ili ...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Propranolol,Propafen ili ...
Interesuje me da li bez problema mogu da predjem da Propranola,koji sam pila po 2x1/4,tj.10mg na Propafen koji je sada doziran 3x150mg.Da li postoje neke nuspojave kada se Propafen pije uz Bromazepan 2x3mg. 

Potrebno je da prekid terapije sa propranololom (beta blokator) bude postepen.
Bromazemam nije kontraidikovan, cilj je da smanji uznemirenost koja se može javiti i kao ubrzani rad srca, ali ga uzimajte samo po uputstvu lekara koji vodi terapiju.
Bromazemam nije kontraidikovan, cilj je da smanji uznemirenost koja se može javiti i kao ubrzani rad srca, ali ga uzimajte samo po uputstvu lekara koji vodi terapiju.
stručni saradnik na www.*
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
da ne otvaram posebnu temu, dobila sam propranolol uz zomig, a sve za lecenje migrene, tj. sprecavanja napada migrene... propranolol sam postepeno uvela po nalogu neurologa - 1/4 ujutru i uvece dva dana, pa 1/4 ujutru, i 1/2 uvece, pa 1/2 ujutru, 1/2 uvece, pa 1/2 ujutru, jednu celu uvece dok nisam stigla do jedne cele ujutru i uvece.
pritisak mi je pre terapije bio 100/70 i otkako uzimam terapiju, jako sam pospana i totalno bez energije, stalno usporena i umorna...
kako da se izborim sa nedostatkom energije i pospanoscu i da li je taj osecaj normalan pri terapiji propranololom?
pritisak mi je pre terapije bio 100/70 i otkako uzimam terapiju, jako sam pospana i totalno bez energije, stalno usporena i umorna...
kako da se izborim sa nedostatkom energije i pospanoscu i da li je taj osecaj normalan pri terapiji propranololom?