PROMENA NA DOJCI

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
luma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2005 8:31 am

PROMENA NA DOJCI

Post od luma »

Pre nedelju dana sam primetila promenu na dojci,koja je bila pomalo bolna.Ne mogu tacno da definisem kakva je promena posto moram dobro da opipam da bih je definisala.Nije vidljiva golim okom i blagim dodirom.Inace to mi se desilo dan pre dobijanja menstruacije.Sada sam na kraju toga i jos uvek se to oseti.Savetovali su mi da jos ne idem dok se hormoni ne primire ali ja sam nestrpljiva i zabrinuta.Imam 30 godina i majka sam dvoje dece.Zelim misljenja.
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Ja (a verovatno i vecina zena) imam bolove u grudima pred ciklus i u toku samog ciklusa. Koliko znam to je normalno. U svakom slucaju, sacekaj da ti se ciklus zavrsi, a ako se i dalje nastave bolovi i mozes da opipas tu "promenu" odi do ginekologa. Mada, mislim da nemas razloga za brigu... :-?
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Ma to nije nista zabrinjavajuce pogotovu sto ti se ciklus nije jos ni zavrsio
Znam za slucaj devojke koje su stalno bolele grudi a na kraju se ispostavilo da je to zato sto ceo zivot celu noc spavala na stomaku a kako ima bas velike grudi to je bilo preveliko opterecenje za njih,takodje jedna devojka je jela jabuku<zamisli tek ovo,i slomila zub bol je bio toliko jakda su joj se zgrcili misici celoga tela izmedju ostalog i ovi povrh grudi i da ju je dojka bolela od toga,zamisli to......grudi hoce da bole i od stresa cula sam i za to nekome nervoza ide na stomak,nekome na glavu ,a moze i na grudi......stoga mislim da zasada nemas razloga za brigu a ako se nastave kasnije bolovi mozes kod ginekologa na pregled....a mozda i samo na razgovor.......
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Ako se odlucis za pregled, idi kod radiologa. Sumnjam da ti ginekolog moze ista pomoci.
Odgovori