Prolecni umor, virus ili...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
hipohondar87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 11, 2010 10:22 pm

Prolecni umor, virus ili...

Post od hipohondar87 »

Pozdrav svima. Pre oko 20 dana osetio sam da me zateze u predelu vrata ali sam to ignorisao. Otisao sam na kosarku i kada sam se vratio, isto popodne dobijem temperaturu i pocne da me boli grlo. Leskario sam jedan dan i cim je temperatura spala ja sam nastavio normalno da funkcionisem. Poceo je da mi se skuplja slajm u grlu u kojem je bilo malo krvi i tada sam otisao kod lekara. Doktorka mi je rekla da imam upalu grla i dala mi amoksicilin da popijem i vitamin C. Ja sam nastavio da funkcionisem normalno, bez lezanja, racunajuci da ce to da prodje. Medjutim, mene i danas, posle 15-ak dana i dalje boli vrat i osecam se pomalo malaksalo... I dalje mi se malo skuplja slajm (bez krvi, koje je bilo samo jedan dan).

Ne mrzi mene, odem i uradim UZ vrata i krvnu sliku. Krvna slika OK, ali u vratu imam uvecane limfne zlezde sa obe strane, najveca promera 17mm. Lekar kaze da je to normalno, da sam imao virus ali ga nisam odlezao kako treba i da mi da pijem propolis. Imam li razloga za brigu i da li treba jos nesto da preduzimam? Hvala unapred...
hipohondar87
Novi član
Novi član

Re: Prolecni umor, virus ili...

Post od hipohondar87 »

Danas sam opet dobio malu temperaturu 37 sa 1, i otisao kod lekara. Dobio sam uput za hematologa i kada sam zvao KBC da zakazem, rekli mi javite se pocetkom juna imamo slobodan termin oko 20. juna! (nije Tomica blesav sto je pobegao u Nemacku). Iako doktorka kaze da je dobro sto me zlezde bole i da verovatno nije nista strasno, mozete li da mi preporucite neku kliniku gde bih mogao privatno da obavim pregled kod hematologa? Hvala unapred.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Nemam preporuku, ali imam mišljenje: Vaš lekar je naj, najverovatnije u pravu-morate malo da mirujete, zdrava hrana, voće, povrće, malo sunčanja u adekvatno vreme i do 20-og juna ima da budete kao novi! ;)
hipohondar87
Novi član
Novi član

Post od hipohondar87 »

Hm... Sto se ishrane tice, verovatno ste u pravu, posto ja ne poznajem nekoga ko se ovako lose hrani kao ja :roll: To moram pod hitno da promeni, ako ni zbog cega drugog onda zato sto nikad nisam bio...popunjeniji :-? Izasle su mi i afte po ustima, sto verovatno govori o padu imuniteta. Nista, odoh da mirujem i da jedem voce :wink:
Odgovori