Molim vas da mi neko odgovori na sledece: 18.04. otvoreno mi je bolovanje sa dijagnozom F31 i F43 i to na predlog lekara specijaliste jer se lecim /medikamentozno/ vise od godinu dana od navedenih bolesti /znam da je nebitno, ali u toku tih godinu dana nisam nijednom koristila bolovanje po tom osnovu.../. Po isteku bolovanja od 30 dana, dakle 18.04 prvostepena lekarska komisija mi je produzila bolovanje do 31.05.o.g. Obzirom da sam u zbog loseg stanja u kome sam dobila i uput za dnevnu psihijatrijsku bolnicu a u sta je uvid imala i lekarska komisija /u koju treba da se javim , odn. zakazan je prijem pocetkom juna - na zalost, kolikogod da se lose osecate, ovde se na sve mora cekati.../, da li na osnovu novog izvestaja mog lekara neuropsihijatra i uputa za stacionarno dnevno lecenje moj izabrani lekar opste prakse ima osnova da ovo bolovanje produzi i posle 31.05.? Ne bih vas ovo ni pitala da se zaista ne osecam vrlo lose i pored terapije koju redovno uzimam i da zbilja ne znam kako cu smoci snage da se vratim na posao ukoliko nema pravnog osnova za produzetak bolovanja...
Unapred hvala na odgovoru...
Produzenje bolovanja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin