Ja ne znam kako je ovo moguće? Ovaj čovek je upravo priznao šta radi...i nadam se da će neko reagovati na vreme da bi se izbegle gore posledice...
http://www.media1.rs/drustvo/hronika/12 ... rotiv_raka
Prodaju petrolej kao lek za rak?!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Prodaju petrolej kao lek za rak?!
Moguce je, kako ne... Kad god neko na ovom forumu pokusa da objasni da NEKE alternativne stvari nisu korisne, da cak mogu biti i stetne, odmah se dize ustanak protiv zvanicne medicine... Nemojte se uzdati u neciju ljudskost i to da vas neko nece prevariti, jer ipak, strasno je prevariti nekog ko je ozbiljno bolestan. Nije takvim ljudima nista strano, ako ce im omoguciti zaradu. Zvanicna medicina iza svojih metoda ima dokaze, naucne radove, klinicka ispitivanja... Nigde jos nisam videla zvanicno dokumentovano da je neki list drveta iz Sibira, paunovo pero i sl. izlecilo rak ili bar produzilo nekom zivot. Ogranicavam se u smislu da alternativne metode jesu dobre, u smislu nekih stvari koje poboljsavaju imunitet, biljni cajevi koji umiruju itd., ali tako te cudotvorne stvari koje su svemoguce, ali se prikrivaju jer bi opala potraznja za citostaticima, aman, ljudi, kamo lepe srece! Neka neko ko stoji iza takvih stvari objasni kojom metodom deluje cudotvorni lek, koje reakcije se desavaju u organizmu, kojom metodom unistava tumorske celije! Hranite se zdravo, redukujte telesnu tezinu, idite na preventivne preglede, obracajte paznju na svoje telo i promene koje se desavaju. Koliko zena jednom godisnje radi Papa test, mislim da je postotak minimalan!? To je bruka! Koliko zena npr.dodje u stadijumu raka dojke a promene su toliko izrazene da se svi pitaju sta se do sada cekalo. Krenite vec od danas! Redovno se kontrolisite i ucinite vec danas nesto dobro za svoje zdravlje!