Pozdrav,
Postavljena mi je dijagnoza akutnog gastritisa pre dve nedelje. Krvna slika, rendgen i ultrazvuk abdomena su bili u redu. Predlozeno mi je da radim test na Heliko bakteriju, ali su mi u Domu zdravlja rekli da ga radim kada zavrsim sa terapijom. Prepisan mi je lek Controloc koji treba da pijem mesec dana. Vodim racuna o ishrani, mada mi doktorka nije naglasila da treba da drzim neku posebnu dijetu. Treba da idem na kontrolu za mesec dana. Pitanje koje imam je da li je normalno da i posle dve nedelje povremeno osecam bol u predelu zeluca, mada moram da naglasim da sam cesto nervozna i da mi se on najvise pojavljuje kada se jako iznerviram.
Unapred hvala.
Problemi sa zelucem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problemi sa zelucem
Ko ima problem sa zeludcom,neka proba petrolej iz Albanije.
100 % provereno leci.
Kasika supena ujutru i vece na prazan stomak.
Zainteresovani neka se jave na mob.064 5350149
100 % provereno leci.
Kasika supena ujutru i vece na prazan stomak.
Zainteresovani neka se jave na mob.064 5350149
Verovatno vam je zeludac pomeren, ima onih koji to znaju da nameste, verujte da istog momenta vam bude bolje i to toliko da nemozete da verujete, inace to je posao od najvise 5 minuta. Doktori inace u to neveruju niti znaju.Verovatno imate onih koji to znaju u vasoj okolini.
AKO JE NERVOZA U PITANJU-PROBAJTE KANTARION--ON JE DOBAR I ZA PROBAVU I ZA NERVOZU--SAMO NE OCEKUJTE BRZ USPEH--VEC STRPLIVO