Pozdrav! Imam par pitanja.
Radi se o mojoj devojci. Već neka 3 meseca ima problema sa vrtoglavicom i disanjem.
Skupi joj se "grlo" i ne može da uzme dovoljno vazduha pa ponekad ispušta zvuke kao pištaljka. A posle toga se uspaniči i napravi još veće sra*e. Ti napadi umeju da potraju i po par minuta... Najčešće u večernjim satima. Desetak dana nakon što je sve počelo je otišla kod doktorke koja joj je prepisala neke pilule i rekla da kada dođe do napada otvori prozor i pokrije dobro se pritom ostavljajući glavu van. I preporučila je uzimanje vode posle napada. Inače, ja sam komplikovan pa mi je devojka iz Poljske. Uživo smo se prvi put videli početkom decembra u njenom mestu. Često je imala problema sa ravnotežom bilo da šetamo ili sedimo... Jednom je umalo ušetala u jezero. Bio sam tu da je uhvatim svaki put srećom. Par dana nakon što sam se vratio, ponovo je otišla kod lekara. Rekla joj je da je dehidrirana i da zato ima nizak krvni pritisak zbog koga je malaksala. Od tad je prošlo 20 dana i sve je manje više isto. Par puta je izgubila svest dok smo pričali na skajpu. Na kratko. Nekih 5 sekundi.
Usput, povremeno ima snove u kojima ima vrtoglavicu i skoro uvek se onesvesti. Nekad sam sa njom do 3,4 ujutru jer ne može da zaspi od napada. Zna li neko o čemu se radi? Pošto doktorka već dva puta nije pomogla...
Problemi sa vrtoglavicom i disanjem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problemi sa vrtoglavicom i disanjem
Нека редовно ради гимнастику и пије квалитетне витаминско-минералне препарате.