Problemi sa vrsenjem nuzde

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Anonimus102
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2012 8:38 pm

Problemi sa vrsenjem nuzde

Post od Anonimus102 »

Pozdrav svima :)
Ovaj problem imam oko godinu dana, mozda dve. Kad ustanem odmah moram da idem u kupatilo da vrsim nuzdu, doruckujem i posle toga opet. Idem ujutru u skolu i moram da obavim nuzdu jos jednom posle skole, uvece cesto imam i gasove, ali to je u kasnim satima, uglavnom oko 1h pred spavanje. Bio sam kod doktora, i on mi je rekao da je to trema zbog skole, postujem njegovo misljenje, ali se ne slazem. Prosao je i letnji raspust, problem je ostao isti. Neki ljudi govore da je to dobro, i da ne treba da se obazirem na to, probao sam nekoliko cajeva i izbacivao par stvari iz ishrane, ali mi nista nije pomoglo. Nemam problema sa vrsenjem nuzde ( nemam ni tvrdu stolicu, a ni proliv - izvinjavam se zbog loseg izrazavanja ), vec stolica izgleda kao da ce da se razlozi, ne znam kako drugacije da objasnim sem da lici na cebe, tj da su krajevi ucebani, ako je to pravi izraz. Cesto kad jedem neku salatu (kupus, zelenu salatu, paradajz ponekad) i musli, ili bilo kakve pahuljice sutradan se pojavljuju ostaci u stolici. Prvo sam pomislio da nisam tolerantan na laktozu, posto su simptomi bili najslicniji tome, nisam pio mlecne proizvode oko dve nedelje i nista se nije promenilo. Izvinjavam se zbog dugog posta, i zbog neprikladnih reci ako ih ima, nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Hvala unapred
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problemi sa vrsenjem nuzde

Post od vasa »

Pa koliko ti pojedes kad toliko ..........??
Mislim da je to ipak previse tako cesto--ajd jednom dnevno ok al 3 puta na dan je puno pa makar i da je po 1 gram.
U svakom slucaju mislim da trebas da se obratis lekaru. Tesko da ces ovde naci konkretno resenje.
SRECNO
Anonimus102
Novi član
Novi član

Post od Anonimus102 »

Hvala, nekako sam se nadao da je neko imao slican problem, pa da je nasao resenje :)
Anonimus102
Novi član
Novi član

Post od Anonimus102 »

Inace, zaboravio sam da spomenem, u poslednje dve godine sam se ugojio oko 16,17 kila, a i dalje se gojim, sportista sam, bavim se rekreativno fudbalom, skoro svaki dan ga igram, idem i u teretanu, ali ne koristim nista od hemije ili suplementacije, i obroci mi nisu obilni, jedem po 5-6 puta na dan, ali ne jedem hleb, i uglavnom mi obrok ne prelazi 300g :D
Odgovori